Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα δεδομένα λίγο πριν το πρώτο φιλικό στην Πολωνία

Τα δεδομένα λίγο πριν το πρώτο φιλικό στην Πολωνία


Θα είναι η πρώτη ευκαιρία φέτος για τον κόσμο, να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας. Το φιλικό με την Μπειτάρ σαφώς συγκεντρώνει ενδιαφέρον και αναμένεται ότι πολύς κόσμος θα «καρφωθεί» το απόγευμα μπροστά στις οθόνες του για να το παρακολουθήσει.

Δεν θα λέγαμε ότι σε αυτό τον αγώνα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφενός μεν λόγω του γεγονότος ότι η προετοιμασία βρίσκεται στο αρχικού στάδιο, αφετέρου δε από το γεγονός ότι το ρόστερ δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί.

Θέλουμε όμως να δούμε τους νέους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στο γήπεδο, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποιοι από τους παλιούς και συνολικά την απόδοση που θα μπορέσει να πιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτό το πρώτο φιλικό τεστ στην Πολωνία.

Σαφώς και μέσα από την παρουσία της ομάδας θα αρχίσουν να εξάγονται τα πρώτα συμπεράσματα, κυρίως από το τεχνικό τιμ, αλλά σε καμία περίπτωση, ότι κι αν δούμε το απόγευμα, δεν θα είναι και το πιο ουσιαστικό κριτήριο.

Δεν θα αγωνιστούν οι Παναγή, Τζιωνής και Γκόμεθ. Πιθανόν να προφυλαχθεί ο Μαυρίας ο οποίος είναι μεν καλά όμως κατέγραψε ένα διάστημα αποχής ενώ άγνωστο είναι και το κατά πόσον θα πάρει λεπτά συμμετοχής ο Δημήτρης Χριστοφή ο οποίος ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία από την πρώτη μέρα και η λογική λέει ότι σήμερα θα παίξει.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα υπάρχει στην ιστοσελίδα μας Live ενημέρωση.