Home TOP NEWS Δεν βιάζονται πλέον για τις επόμενες προσθήκες…

Δεν βιάζονται πλέον για τις επόμενες προσθήκες…


Καμία βιασύνη δεν υπάρχει πλέον από πλευράς της ομάδας προγραμματισμού για τις επόμενες μεταγραφές. Μετά και την απόκτηση του Λέσιακς στη θέση του αριστερού μπακ, η όποια ήταν και αναγκαία, πλέον δεν υπάρχει άλλη θέση που να επείγει.

Η λογική λέει ότι η ομάδα μας θα κάνει άλλες δύο μεταγραφές. Η πρώτη θα αφορά επιθετικό, με τη δεύτερη να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα πρόκειται για αμυντικό. Η ομάδα προγραμματισμού δεν δείχνει να βιάζεται αφού ψάχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεταγραφή, αν δεν είναι βέβαιοι πως ο εκλεκτός θα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η θέση.

Είτε είναι στο ψάξιμο είτε περιμένουν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο χρόνος δεν πιέζει αφού όλες οι υπόλοιπες μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί. Λίγες μέρες περισσότερες για 1-2 παίκτες λοιπόν, δεν φαίνονται να ενοχλούν τον Λάρκου και τους συνεργάτες του. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να τις εξαντλήσει. Στο ποδόσφαιρο οι εξελίξεις προκύπτουν από το πουθενά.