Home TOP NEWS Είναι σημαντικό να προλάβουν τα φιλικά

Είναι σημαντικό να προλάβουν τα φιλικά


Τέσσερις ποδοσφαιριστές απέχουν αυτή τη στιγμή από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Παναγή, Μποτεάκ και Ορτέγκα κάνουν ατομικό, ενώ ο τραυματίας Ματ είναι απών. Είναι σημαντικό και για τους τέσσερις να πάρουν λεπτά στα επερχόμενα φιλικά, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι μέχρι την πρεμιέρα.

Η κάθε περίπτωση είναι φυσικά διαφορετική. Πιο ξεκάθαρη είναι αυτή του Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό στην Πολωνία, ταλαιπωρείται από μικρή μυϊκή κάκωση και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Η λογική λέει ότι προλαβαίνει κάποια φιλικά και μέχρι την έναρξη του φετινού μαραθωνίου θα είναι απόλυτα έτοιμος. Από ‘κει και πέρα, ο Παναγή πέρασε την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Μάιο και ανεβάζει συνεχώς στροφές. Τέλος, είναι οι δύο νεοαποκτηθέντες, Μποτεάκ και Ορτέγκα. Αμφότεροι προέρχονται από μεγάλη αποχή και πραγματοποιούν εξειδικευμένο πρόγραμμα ούτως ώστε να ανεβαίνουν σταδιακά και να είναι κι αυτοί σε θέση να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ας ελπίσουμε ότι θα εξελιχθούν όλα ομαλά με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, αλλά και με όλη την ομάδα και έτσι να έχουμε την ευκαιρία να δούμε ολόκληρο το ρόστερ στα φιλικά.