Home TOP NEWS Match Report: Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, πολύ θετική η εικόνα

Match Report: Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, πολύ θετική η εικόνα

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο μέρος, επικράτησε με 2-0 της Νέας Σαλαμίνας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έκανε το δύο στα δύο. Σκόρερ οι Μαυρίας (24′) και Ματ (32′).

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε στο 2ο λεπτό με τον Χεν Εζρά. Ο Ισραηλινός συνεργάστηκε άψογα με τον Λέσιακς αριστερά, μπήκε στην περιοχή και δοκίμασε του σουτ, με τον αντίπαλο πορτιέρο να διώχνει δύσκολα. Δύο λεπτά αργότερα και μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τιάγκο, πήρε την κεφαλιά ο Λούφτνερ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 13′ ο Τιάγκο δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βεζελόφσκι. Η πρώτη φάση από πλευράς φιλοξενουμένων ήρθε στο 14ο λεπτό, με τον Κίνγκσλει να κερδίζει στην μονομαχία τον Λανγκ, να πιάνει την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 20′ μια κεφαλιά του Νουρ στην περιοχή μας, δεν ανησύχησε τον Ουζόχο αφού πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά το σκορ άνοιξε. Μαυρίας, Μποτεάκ και Ματ συνεργάστηκαν άψογα, με τον Γάλλο να πατά στον Ελλαδίτη που με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 29′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ οι αντίπαλοι έδιωξαν, η μπάλα πήγε στον Μποτεάκ που επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, με τον Βεζελόφσκι να αποκρούει δύσκολα. Στο 32ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το 2-0 με τον killer Ματ. Εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεθ στο πρώτο δοκάρι, με τον Ματ να πιάνει κεφαλιά ψαράκι και να σκοράρει. Τρία λεπτά μετά είχαμε άλλη μια φάση. Ο Μποτεάκ έκλεψε την μπάλα και πάτησε περιοχή, έδωσε στον Ματ κι αυτός άφησε στον Γκόμεθ, το σουτ του όμως δεν ήταν καλό και πέρασε έξω. Στο 43′ η ομάδα μας είχε δοκάρι με τον Μποτεάκ. Μετά το κόρνερ οι αντίπαλοι έδιωξαν με την μπάλα να κατευθύνεται προς στον Γάλλο, ο οποίος έπιασε ένα πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να περνά έξω. Στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε την πίεση με αλλεπάλληλες μπαλιές στην περιοχή, όπου με δυσκολία οι αμυντικοί της Σαλαμίνας έδιωχναν. Το 2-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη καλή φάση του β’ μέρους ήρθε από πλευράς Σαλαμίνας στο 52ο λεπτό, με τον Ουζόχο να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 57′ ο Νούρ έκανε ένα μακρινό σουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Ουζόχο. Τρία λεπτά μετά, ο Μαριάνοβιτς πραγματοποίησε σέντρα-σουτ με την μπάλα να περνά λίγο έξω. Στο 64ο λεπτό, είχαμε αντεπίθεση με τον Μποτεάκ που έδωσε στον Ματ προς τα δεξιά, έκανε το γύρισμα προς στον Εζρά, όμως βγήκε και απέκρουσε έγκαιρα ο αντίπαλος πορτιέρο. Στο 69′ ο Ντιστέλ απείλησε εντός περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Επόμενη φάση στον αγώνα έγινε στο 78′. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Χριστοφή απείλησε, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Μαυρίας, ο Δημήτρης έκανε το σουτ στον αέρα με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Ένα λεπτό αργότερα η Σαλαμίνα έχασε σημαντική φάση, ο Κίνγκσλει δοκίμασε το σουτ εντός περιοχής, με τον Λούφτνερ να βάζει το πόδι του και να παραχωρεί κόρνερ. Στο 81ο λεπτό ο Λέσιακς επιχείρησε από μακριά ένα σουτ, με την μπάλα να περνά μακριά έξω. Στο 84′ η Σαλαμίνα έχασε μεγάλη φάση. Σέντρα του Σιαθά από δεξιά, ο Τισντέλ πετάχτηκε και έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ουζόχο. Τρία λεπτά ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά, επιχειρώντας σουτ εκτός περιοχής και αναγκάζοντας τον πορτιέρο της ομάδας μας να διώξει σε κόρνερ. Στο 90ο λεπτό η ομάδα μας είχε μεγάλη φάση, έπειτα από αντεπίθεση με τον Χριστοφή να πατά περιοχή από τα δεξιά επιχειρώντας το δυνατό σουτ, ωστόσο απέκρουσε δύσκολα ο αντίπαλος πορτιέρο. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Συμπερασματικά

Ουσιαστικά η ομάδα μας πήρε τη νίκη από το πρώτο μέρος. Εκεί όπου επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου, παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία και σκόραρε δύο τέρματα. Μετά την ανάπαυλα, ο ρυθμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έπεσε, με την κούραση να παίζει σημαντικό ρόλο, ωστόσο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και κράτησε εν τέλη το υπέρ της προβάδισμα. Η ομάδα μας κρατά την εξαιρετική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και καλείται να αυξήσει τα καλά της διαστήματα και να βελτιώνεται μέρα με την μέρα.