Home TOP NEWS Πολύ νωρίς για «παλτά» και «παικταράδες»

Πολύ νωρίς για «παλτά» και «παικταράδες»


Δεκατρείς νέοι παίκτες ήρθαν στην ομάδα μας, έτσι είχαμε πολλούς να εξετάσουμε εξονυχιστικά. Εντελώς αναμενόμενο επίσης ήταν ο κάθε ένας από εμάς να έχει συμπάθειες και παίκτες που ακόμα δεν τον έχουν πείσει. Ένα παιχνίδι είδαμε για την ώρα πάντως, οπότε όλα τα συμπεράσματα που βγάλαμε για τους παικταράδες και τα παλτά, μπορούν να ανατραπούν από την ερχόμενη εβδομάδα κιόλας. Πολύ απλά γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι με βεβαιότητα.

Σε ατομικό επίπεδο, το σημαντικό είναι τι κάνουν οι παίκτες σε βάθος χρόνου. Πόσο σταθεροί είναι σε απόδοση, πόσο πιστοί σε αυτά που τους ζητά ο προπονητής τους πριν πατήσουν το χορτάρι. Μια μαγική ενέργεια δεν έχει πολλή σημασία αν είναι μεμονωμένη, μια μέτρια εμφάνιση θα ξεχαστεί αν έρθουν καπάκι αρκετές συνεχόμενες καλές. Οι συμπάθειες λοιπόν είναι απόλυτα φυσιολογικές, μετράει όμως τι θα κάνουν σε όλο το πρωτάθλημα.

Πιο πολύ βέβαια μετράει πόσο θα δέσουν μεταξύ τους οι παίκτες μας, τι ομάδα θα δημιουργήσουν. Στο τέλος της ημέρας τα ομαδικά αποτελέσματα είναι που μετρούν και αυτά σε μεγάλο βαθμό καθορίζουν καριέρες.