Home TOP NEWS Τα φιλικά, οι δοκιμές και… η πρόβα τζενεράλε

Τα φιλικά, οι δοκιμές και… η πρόβα τζενεράλε


Άλλα δύο φιλικά θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ως γνωστόν αυτά θα είναι συνεχόμενα, κόντρα σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα, με το δεύτερο μάλιστα να θεωρείται και πρόβα τζενεράλε.

Μιας και το φιλικό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα θα είναι το τελευταίο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι όποιες δοκιμές από τον Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει να περιοριστούν σε αυτό κόντρα στην ΑΕΛ. Εκεί αναμένεται να καταστρώσει μια διαφορετική ενδεκάδα συγκριτικά με το τελευταίο κόντρα στην Ανόρθωση, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά και δοκιμάζοντας διάφορα σε σχηματισμό και θέσεις. Όσον αφορά το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, θεωρούμε ότι ο Νορβηγός κόουτς θα παρατάξει την ίδια ή παρόμοια ενδεκάδα, με αυτήν που έχει κατά νου για την πρεμιέρα με τη Δόξα. Αυτή δεν αναμένεται να διαφέρει και πολύ από την ενδεκάδα απέναντι στην Ανόρθωση, ωστόσο ο Μπεργκ είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα.

Τα πιο πάνω είναι καθαρά μια δική μας πρόβλεψη και δεν αποκλείεται εν τέλει να μην γίνουν και στην πραγματικότητα. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι η ομάδα μας, μέσω των δύο φιλικών, να βελτιωθεί στο μέγιστο ούτως ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη στην πρεμιέρα.