Home TOP NEWS Αγωνία για τις επόμενες μεταγραφές…

Αγωνία για τις επόμενες μεταγραφές…


Η λέξη αγωνία στον τίτλο, θα μπορούσε εύκολα να είχε αντικατασταθεί με ανησυχία. Ο Λάρκου μπορεί να μην πανικοβάλλεται και να παραμένει ψύχραιμος ενώ έχουμε φτάσει 15 Αυγούστου, ο κόσμος όμως έχει μάθει διαφορετικά και ανησυχεί πως αργήσαμε. Δεκαπέντε μέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής και δέκα πριν από αυτή του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει άλλους 2-3 παίκτες για να προσθέσει στο ρόστερ της.

Ως γνωστόν έχει μπει σε προτεραιότητα η απόκτηση κεντρικού επιθετικού, με την ομάδα προγραμματισμού να είναι σε επαφές με τρεις περιπτώσεις και στο προσκήνιο αυτή του Μίκου, που το όνομα του είδε το φως της δημοσιότητας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κλείσει πολύ σύντομα αυτήν την εκκρεμότητα και ελπίζουμε αυτό να το δούμε και στην πράξη. Από ‘κει και πέρα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιας θέσης θα είναι η επόμενη μεταγραφή. Αν και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα πρόκειται για αμυντικό, στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναφέρουν ότι η επόμενη προσθήκη θα κριθεί από την αξιολόγηση της ομάδας σε φιλικά και προπονήσεις. Το σενάριο και για τρίτη μεταγραφή είναι για την ώρα απομακρυσμένο.

Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα ο Νεόφυτος Λάρκου, θέλει να φέρει παίκτες που να μπορούν να ανεβάσουν ποιοτικά την ομάδα και για αυτό είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής. Όσο περνούν οι μέρες φυσικά η αγωνία θα μεγαλώνει. Μακάρι τα «ναι» να έρθουν νωρίτερα παρά αργότερα, η αλήθεια όμως είναι πως προβλέψεις δύσκολα μπορούν να γίνουν.