Home TOP NEWS Δείχνει εμπράκτως την εκτίμηση της στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στον κόσμο της

Δείχνει εμπράκτως την εκτίμηση της στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στον κόσμο της


Ως μία πολύ θετική εξέλιξη φτάνει στα αφτιά μας η πληροφορία που θέλει την Primetel να προβαίνει σε εκπτώσεις σε ότι αφορά στα πακέτα δημόσιας προβολής σε συγκεκριμένα σημεία.

Όπως έχουμε μάθει πριν από λίγο, από διάφορες λαϊκές οργανώσεις και λαϊκά σωματεία, το συνδρομητικό κανάλι έχει επικοινωνήσεις μαζί τους ανακοινώνοντας τους την πρόθεση της να τους προσφέρει πολύ καλύτερη τιμή για την δημόσια προβολή του προγράμματος τους.

Φαίνεται ότι είναι μία κίνηση η οποία γίνεται από πλευράς της Primetel ώστε να δείξει εμπράκτως την εκτίμηση της στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πάντα σε σχέση με τα όσα είχαν λεχθεί και από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ τους προηγούμενους μήνες για τις συγκεκριμένες χρεώσεις.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι τα σημεία, από τα οποία έχουμε μάθει πως εκφράστηκε η πρόθεση από την Primetel για να παραχωρηθεί η έκπτωση, είναι μικρά υποστατικά τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν μικρό αριθμό κόσμου.

Η κίνηση αυτή έρχεται μάλλον να επιβεβαιώσει αυτά για τα οποία κάναμε αναφορά τις προηγούμενες μέρες και αφορούσαν στην συμφωνία της Primetel με την ΟΜΟΝΟΙΑ για συνέχιση της συνεργασίας τους με όρους που ικανοποιούν και τις δύο πλευρές.