Home TOP NEWS Δείχνουν να το αντιλαμβάνονται και οι ποδοσφαιριστές…

Δείχνουν να το αντιλαμβάνονται και οι ποδοσφαιριστές…


Σε χθεσινό μας κείμενο κάναμε αναφορά στο γεγονός ότι Χένινγκ Μπεργκ παρουσιάζεται αρκετά μετρημένος στις δηλώσεις του και ξέρει τι θέλει και τι λέει για την ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές που με τη σειρά τους δείχνουν να αντιλαμβάνονται που βρίσκονται.

Δείτε επίσης: Τιάγκο: «Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στην ΑΕΚ, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» (VIDEO)

Ο κοινός παρονομαστής σε όλες τις δηλώσεις της εβδομάδας, είναι ότι ναι μεν παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην ΑΕΚ και αξίζαμε τη νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και ακόμα παραπάνω. Ο Μπεργκ και οι παίκτες του δείχνουν να ξέρουν καλά πλέον τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ και τι πρέπει να γίνει για να μπει η ομάδα ξανά στο σωστό δρόμο. Δεν παρασύρονται με τις εμφανίσεις, κρατούν χαμηλά τους τόνους και τονίζουν ιδιαίτερα τη σημασία του να συνεχίσει έτσι η ομάδα, καθώς και το να παρουσιάσει περαιτέρω βελτίωση. Το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για μια ομάδα και στην ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνουν να τα πηγαίνουν περίφημα, αφού ξέρουν τι πρέπει να πουν στον κόσμο και αυτό κάνουν.

Είναι πολύ σημαντικό το διατηρηθούν συγκρατημένες αντιδράσεις για ότι κι αν συμβεί στο αγωνιστικό μέρος και είναι κάτι που θα βοηθήσει στο να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι στο δρόμο που της επιβάλλει η ιστορία της.