Home TOP NEWS Και ακόμη η ομάδα δεν απέδωσε αυτά που μπορεί…

Και ακόμη η ομάδα δεν απέδωσε αυτά που μπορεί…


Η ικανοποίηση για τα αποτελέσματα και την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας είναι δεδομένη ωστόσο επιδίωξη είναι να γίνεται ολοένα και καλύτερη. Ο Ανδρέας Δημητρίου είπε πως το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί έχει ποιότητα, υπάρχει βάθος αλλά και χημεία μεταξύ των παικτών ενώ θέλει ακόμη χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο απόδοσης μου μπορεί…  Είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας.

Η σχετική δήλωση Δημητρίου…«Αξιολογούμε την ομάδα όχι μόνο σύμφωνα με τα αποτελέσματα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη και την αγωνιστική της παρουσία. Εάν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι είμαστε μια νέα ομάδα, οι εμφανίσεις μας είναι ικανοποιητικές. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε της ομάδας το καλό ξεκίνημα, ειδικά εάν αναλογιστούμε πως αντιμετωπίσαμε δύο ομάδες που έπαιξαν στην Ευρώπη και είναι πιο έτοιμες σε σχέση με εμάς.

Όμως αναγνωρίζουμε πως ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι για να αποδώσουμε στο βαθμό που περιμένουμε ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα και αυτό είναι φυσιολογικό. Επιδιώκουμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι. Το δεδομένο είναι πως έχει δημιουργηθεί ένα ρόστερ με ποιότητα, χημεία και βάθος.

Θέλουμε να βελτιωνόμαστε αγωνιστικά μέσα στο χρόνο, αλλά και να ενισχύουμε το ρόστερ μας σε κάθε μετεγγραφική περίοδο.»