Home TOP NEWS Ο Μαυρίας έστειλε το δικό του μήνυμα…

Ο Μαυρίας έστειλε το δικό του μήνυμα…


Έκπληξη θα χαρακτηρίζαμε την επιλογή του Μπεργκ να ξεκινήσει τον Μαυρία στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του πολύ καλού, μέχρι τώρα, Ζοέλ Περέϊρα. Ο Νορβηγός κόουτς δικαιώθηκε στο μέγιστο βαθμό, αφού ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής τα πήγε περίφημα και ήταν εκ των διακριθέντων της χθεσινής νίκης.

Ο Χάρης Μαυρίας κατέγραψε μια πάρα πολύ καλή παρουσία στο χθεσινό παιχνίδι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες. Παρά τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του, ο Ελλαδίτης έκλεισε τα αυτιά του, πήρε φανέλα βασικού χθες και έδειξε ότι μπορεί όχι μόνο να υπολογίζεται αλλά και να διακρίνεται. Πέραν του πολύ όμορφου γκολ που πέτυχε, ο Μαυρίας ήταν θετικότατος σε άμυνα και επίθεση, πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και γενικώς έδειξε το καλό του πρόσωπο. Βέβαια με τη σειρά του και ο Μπεργκ έδειξε στον ίδιο ότι τον υπολογίζει κανονικά και θέλει να αποτελέσει μαζί με τον Περέϊρα ένα πολύ δυνατό δίδυμο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Το ανεπίσημο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη μπήκε στο συρτάρι, ο Μαυρίας συνεχίζει κανονικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ευελπιστούμε η χθεσινή θετική του παρουσία να του δώσει κίνητρα για ακόμη καλύτερες μέρες στην ομάδα.