Home TOP NEWS Όπως στις αποτυχίες, έτσι και στις επιτυχίες…

Όπως στις αποτυχίες, έτσι και στις επιτυχίες…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να μπει με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό μαραθώνιο κάνοντας το δύο στα δύο κόντρα σε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο. Λογικό ήταν οι δύο νίκες αλλά και οι εμφανίσεις της ομάδας να σκορπίσουν χαρά και ενθουσιασμό στον κόσμο, που νιώθει ότι φέτος κάτι αλλάζει.

Φυσικά η νίκη και η κάθε νίκη, όπως και οι ήττες, αλλά και οι ισοπαλίες, είναι αποτελέσματα που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει σίγουρα στο πρόγραμμα της, στον φετινό μαραθώνιο και θα πρέπει το κάθε αποτέλεσμα που θα έρθει στην συνέχεια του πρωταθλήματος, να τύχει τις ίδιας διαχείρισης. Το ότι η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το απόλυτο των βαθμών κόντρα σε Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, δεν την κάνει ξαφνικά υπέρ-ομάδα. Θα πρέπει όλοι στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή να συνεχίσουν να κρατούν χαμηλά τους τόνους και όλοι μαζί με καθαρό μυαλό να κοιτάξουν προσγειωμένα την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά στο κομμάτι της διαχείρισης των αποτελεσμάτων θα παίξει σημαντικό ρόλο και η δουλειά του Χένινγκ Μπεργκ μέσα από τις προπονήσεις, ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί σωστά αυτό το θετικό ξεκίνημα, όπως θα έπραττε αν η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχιζε αρνητικά.