Home TOP NEWS Πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν, με στόχο το διπλό

Πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν, με στόχο το διπλό


Στην Λάρνακα εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί όπου στις 18:00 θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ (live @OmonoiaNews, Primetel 1). Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν, σε μια δύσκολη ομολογουμένως έδρα αφού στην «Αρένα» λίγες ήταν οι ομάδες που έφυγαν με το διπλό.

Οι δύο νίκες στο ξεκίνημα έφεραν μια ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας μας και ενδεχόμενη επιτυχία στο σημερινό ντέρμπι θα δώσει αρκετή δύναμη και αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια. Ασφαλώς και το σημερινό παιχνίδι δε συγκρίνεται με τα δύο προηγούμενα μιας και η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δύσκολα περνάς από την έδρα της.

Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να ιδρώσουν αρκετά και να κάνουν υπερπροσπάθεια για να πάρουν την νίκη και σε καμία περίπτωση να μην αποπροσανατολιστούν από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Καλούνται να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο το ίδιο καλό πρόσωπο, με βελτιωμένη έκδοση και περισσότερη διάρκεια. Συγκεντρωμένα λοιπόν, με πάθος και μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγιώτου, Λοΐζου (τραυματίας), Κυριακίδης (U19), Χαραλάμπους (U19) και Νικολάου (U19).