Home TOP NEWS Ίσως η μόνη φορά που θα βοηθήσει…

Ίσως η μόνη φορά που θα βοηθήσει…


Η αλήθεια είναι ότι και εμείς αλλά και όλο το πράσινο οικοδόμημα, κάναμε αναφορά στις συνεχόμενες διακοπές και το κακό που κάνουν στην ομάδα μας. Ο λόγος είναι απλός και δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι να παίζεις μπάλα κάθε 2 βδομάδες, δε σε βοηθά να πιάσεις ρυθμό. Ωστόσο, αυτήν τη φορά λέμε ίσως η διακοπή να μας βοηθήσει.

Ο λόγος εστιάζεται στην πίεση που ασκήθηκε τις προηγούμενες μέρες προς την ομάδα, αλλά ειδικότερα προς το πρόσωπο του προπονητή μας, Χένινγκ Μπεργκ. Κάποιες λανθασμένες επιλογές στον αγώνα του Σαββάτου και κυρίως η αγνώριστη εικόνα της ομάδας που έφερε την ήττα από την Πάφο, δημιούργησε ένα κύμα αντιδράσεων. Το πως πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση το αναλύσαμε αρκετές φορές και αυτό που μετράει τώρα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρει ξανά τα πατήματα της, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και της δύσκολης συνέχειας.

Η διακοπή, τουλάχιστον, δίνει χρόνο στο προπονητικό τιμ να ηρεμήσει και να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσω των προπονήσεων αλλά και του φιλικού που διευθετήθηκε. Το ζητούμενο πλέον είναι η ομάδα μας να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου ο στόχος είναι το διπλό και ταυτόχρονα η επιστροφή στις νίκες.