Home TOP NEWS Πήραν ένα χρήσιμο δείγμα μίας άλλης πλευράς των οπαδών

Πήραν ένα χρήσιμο δείγμα μίας άλλης πλευράς των οπαδών


Αυτό το πρώτο διάστημα στην ομάδα είναι για τους πλείστους παίκτες αναγνωριστικό. Έχουμε μεν διανύσει δύο μήνες από την έναρξη του πρωταθλήματος ωστόσο τώρα είναι που αρχίσουν να γνωρίζουν οι νεοφερμένοι τις πραγματικές απαιτήσεις του κόσμου.

Έζησαν έντονα την περασμένη Παρασκευή την στεναχώρια του κόσμου, την απογοήτευση του αλλά και τον θυμό του γι’ αυτό που έβλεπε στο γήπεδο και σίγουρα αντιλήφθηκαν ότι οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν συμβιβάζονται.

Ίσως και να είχε τη χρησιμότητα του ότι έγινε και πάνω σε αυτό αναφέρθηκε ο Σίμος Ταραπουλούζης … «Ήμουν στον πάγκο, και είδα τους παίκτες να νοιώθουν την πίεση. Ένα 5λεπτο μετά την πρώτη μουρμούρα ήταν χαμένοι. Όταν κάναμε την ανάλυση όλοι πήραν θετικά την πίεση, κατάλαβαν σε ποια ομάδα βρίσκονται και ότι ο κόσμος της Ομόνοιας θέλει να βλέπει το 100% και να κερδίζει το κάθε παιχνίδι η ομάδα του, ακόμα και φιλικό να είναι αυτό».

Θεωρούμε ότι έχουν αντιληφθεί τις ευθύνες τους οι ποδοσφαιριστές και είναι έτοιμοι να δώσουν πολύ περισσότερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.