Home TOP NEWS Post Game: Άχρωμη, άοσμη, άγευστη εμφάνιση

Post Game: Άχρωμη, άοσμη, άγευστη εμφάνιση


Πήρε όσα έδωσε χθες βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ακόμα δύο βαθμών στο πρωτάθλημα γεγονός που φέρνει προβληματισμό εντός της ομάδας και στεναχώρια στις τάξεις του κόσμου.

Δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο χθες βράδυ η ομάδα του Μπεργκ. Μηδέν δημιουργία και φαντασία στο παιχνίδι της, ελάχιστες φορές έφτιαξε προϋποθέσεις για να γίνει απειλητική, σημείωσε ένα γκολ από στημένη φάση και έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία επίσης ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Ατομικά οι πλείστοι παίκτες υστέρησαν σε απόδοση. Σαφώς έπαιξε ρόλο και η τακτική προσέγγιση του αντίπαλου προπονητή ωστόσο φάνηκε σε ακόμα έναν αγώνα ότι η ομάδα δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες από τον πάγκο για να αλλάξει την εικόνα της.

Ο Γκόμεθ είχε πάνω του το στενό μαρκάρισμα του Βινίσιους, ο Τιάγκο προσπάθησε λίγο στο πρώτο μέρος ωστόσο από την ώρα που τον τοποθέτησε στα άκρα ο Μπεργκ χάθηκε, ο Ντάρμπισαϊαρ έδωσε μάχες ωστόσο είχε πολλές κακές επιλογές στο παιχνίδι ενώ και οι αμυντικοί υπέπεσαν σε σωρεία λαθών. Στην μετριότητα κινήθηκαν οι δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί Εζρά και Μποτεάκ οι οποίοι αντικαταστάθηκαν.

Από όσους αγωνίστηκαν χθες μόνο οι Κατελάρης και Λέτσιακς είχαν υποφερτή παρουσία. Ο Ορτέγα ο οποίος έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο δεν βοήθησε ενώ ο Χριστοφή από την ώρα που μπήκε μέχρι το τέλος του αγώνα κατέγραψε μόνο λάθη.

Έδειξε καλό πρόσωπο ο τερματοφύλακας Φαμπιάνο ο οποίος δεν έχει ευθύνη στο γκολ.

Σε ακόμα έναν αγώνα ο Μπεργκ δεν αξιοποιεί τις τρεις αλλαγές. Χθες έκανε και πάλι δύο.

Ήταν μακράν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και θα πρέπει να λειτουργήσει ως ταρακούνημα ενόψει της συνέχειας.