Home TOP NEWS Οι δικές μας παρατηρήσεις στον Μπεργκ

Οι δικές μας παρατηρήσεις στον Μπεργκ


Δεν επιδιώκουμε ούτε να μηδενίσουμε ούτε και να τα βάψουμε όλα μαύρα από την 7η αγωνιστική. Σαφώς η ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό πληγώνει, προβληματίζει και μας έχει ταρακουνήσει. Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν περιμέναμε και ακόμα κι αν κάποιος πει ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά, αυτή την εμφάνιση χθες δεν την ανέμενε κανένας.

Θέλουμε όμως να καταθέσουμε κάποιες παρατηρήσεις οι οποίες αφορούν στον προπονητή ο οποίος σαφώς και είναι πιο ειδικός από εμάς. Κάποια πράγματα ωστόσο είναι αυτονόητα.

Σε ακόμα έναν αγώνα και για λόγο ανεξήγητο δεν χρησιμοποιεί την τρίτη αλλαγή. Δεν θεωρεί σκόπιμο δηλαδή, και ενώ βλέπει την ομάδα να μην αποδίδει, να την φρεσκάρει λίγο βάζοντας στον αγώνα έναν ξεκούραστο παίκτη. Αυτό ενδεχομένως να μεταφράζεται και σε έλλειψη εμπιστοσύνης στο ρόστερ του. Αν ισχύει αυτό τότε υπάρχει πρόβλημα.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι δείχνει αδράνεια στον πάγκο την στιγμή που η ομάδα φαίνεται να χρειάζεται βοήθεια. Χθες επέλεξε να ρίξει στο γήπεδο τον Ορτέγα στο ημίχρονο, έναν παίκτη τον οποίο το τελευταίο διάστημα είχε αφήσει στο περιθώριο, και να τοποθετήσει τον Τιάγκο σε μία θέση στην οποία δύσκολα μπορεί να γίνει παραγωγικός.

Στον αγώνα με την Πάφο έβαλε τον Χριστοφή στα τελευταία λεπτά, ήταν αρνητικός, με την Ανόρθωση τον έριξε στο γήπεδο στις καθυστερήσεις και χθες επέλεξε να πράξει ξανά αυτό που επιχείρησε στην Πάφο και δεν του βγήκε.

Στα 34 του χρόνια ο Γιόρντι Γκόμεθ δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στους πρώτους 7 αγώνες. Χθες φάνηκε ότι χρειάζεται ανάσες, από το πρώτο λεπτό δεν του έβγαινε το παιχνίδι, παρόλα αυτά έμεινε ξανά σε όλο τον αγώνα στο γήπεδο.

Σε ακόμα έναν αγώνα είχε όρθιους παίκτες για προθέρμανση 45 λεπτά. Χθες ήταν οι Ζοέλ και Κακουλλής, σε προηγούμενο παιχνίδι ο Μποτεάκ κτλ.

Θα είναι για τον προπονητή ότι χειρότερο να χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του και έτσι όπως χειρίζεται την κατάσταση στην ομάδα αυτό θα έρθει ως φυσιολογικό επακόλουθο και οι επιπτώσεις θα είναι δυσάρεστες.