Home TOP NEWS Σε σχέση με το «μειωμένο μπάτζετ»…

Σε σχέση με το «μειωμένο μπάτζετ»…


Δέχθηκε ερώτηση ο Σίμος Ταραπουλούζης στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στον Σούπερ Σπορ ΦΜ, σε σχέση με τον φετινό προϋπολογισμό της ομάδας. Στην αναφορά του ο κ. Ταραπουλούζης ειπε… «Σε σχέση με την περσινή χρονιά ο προϋπολογισμός είναι χαμηλότερος. Ευτυχώς ή δυστυχώς είχαμε ένα μπάτζετ αρκετά καλό. Είναι θέμα πως το εκμεταλλεύεσαι».

Υπάρχουν κάποια σημεία στα οποία θα πρέπει να γίνει διευκρίνιση.

Καταρχάς είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο προϋπολογισμός που αφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Αυτό που άλλαξε σε σχέση με πέρσι και ενδεχομένως να εννοούσε ο κ. Ταραπουλούζης, είναι το γεγονός ότι έγινε πιο ισορροπημένη κατανομή συμβολαίων και έχουν συμπεριληφθεί μπόνους για υλοποίηση διάφορων στόχων (πχ συμμετοχές).

Επιπλέον, έχει επιτευχθεί εξοικονόμιση χρημάτων σε σχέση με πέρσι κυρίως με δύο τρόπους: α) μειώθηκαν αρκετές αχρείαστες σπατάλες που έγιναν την περσινή σεζόν και β) η ομάδα πέτυχε καλύτερες συμφωνίες με διάφορους συνεργάτες της και άρα μείωσε το κόστος υπηρεσιών που λαμβάνει.

Αντίθετα, τα έξοδα σε σχέση με πέρσι παρουσιάζουν αύξηση λόγω των αποζημιώσεων που χρειάστηκε να δοθούν σε παίκτες και προπονητές οι οποίοι αποχώρησαν. Θα πρέπει εδώ να τονιστεί ότι η ομάδα, αφού έπαθε και έμαθε, τοποθέτησε όρους αποδέσμευσης στα νέα συμβόλαια ποδοσφαιριστών ώστε να μην προκύψουν ξανά παρόμοια προβλήματα.