Home TOP NEWS Διαφορετικό πρόσωπο στα ντέρμπι, το ίδιο και το Σάββατο

Διαφορετικό πρόσωπο στα ντέρμπι, το ίδιο και το Σάββατο


Άλλο ένα ντέρμπι δίνει το επερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας, αυτή τη φορά με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Στα άλλα τρία που έδωσε πήρε θετικό πρόσημο και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και μεθαύριο.

Είναι αποδεδειγμένο ότι στα ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, συγκριτικά με παιχνίδια απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες. Παρουσιάζει μια βελτιωμένη έκδοση της και στέκεται καλά στις συνθήκες που απαιτεί ένα ντέρμπι. Μέχρι τώρα έδωσε τρία πολύ δύσκολα ντέρμπι, με τα δύο εκτός έδρας, και μπορούμε να πούμε ότι τα πήγε αρκετά καλά. Κόντρα στην ΑΕΚ πήρε 1 βαθμό χάριν στα κατορθώματα του Νικολάου, με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ πήρε μια πανάξια νίκη, ενώ με την Ανόρθωση κατάφερε να μην χάσει σε μια δύσκολη έδρα και προερχόμενη από το σοκ με τους τραυματισμούς των Ουζόχο-Παναγή. Γενικώς, η ομάδα μας έδειξε μέχρι τώρα μια θετική εικόνα στα τρία ντέρμπι που έδωσε και ευελπιστούμε να πράξει το ίδιο και κόντρα στην ΑΕΛ.

Μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη στο ντέρμπι του Σαββάτου και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να την πάρει, παίρνοντας συνάμα την ψυχολογία αλλά και την αυτοπεποίθηση, που χρειάζεται, ενόψει συνέχειας.