Home TOP NEWS Δυναμικά για τη νίκη!

Δυναμικά για τη νίκη!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται στο «Τάσος Μάρκου» από την Ένωση (19:00, live audio @OmonoiaNews, Cytavision) στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το έχουμε γράψει αμέτρητες φορές τις προηγούμενες μέρες και το ξαναλέμε και τώρα, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα. Η νίκη στο Παραλίμνι είναι στόχος αδιαπραγμάτευτος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε δείγματα των πολλών δυνατοτήτων της τα οποία θα πρέπει να βγάλει το απόγευμα στο γήπεδο, είναι απαραίτητο επίσης να έχει διάρκεια στην απόδοση της στο παιχνίδι και το πιο βασικό, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να μπουν δυναμικά από την αρχή για να δείξουν στον αντίπαλο ότι δεν έχει απόψε πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα.

Όποιοι κι αν επιλεγούν από τον Χένιγνκ Μπεργκ πρέπει να δείξουν αποφασιστικότητα και πάθος για να οδηγήσουν την ομάδα στο τρίποντο. Μεσολάβησαν πολλές μέρες μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα, έγινε πολλή δουλειά στο Γέρι το προηγούμενο διάστημα πάνω στα λάθη του τελευταίου αγώνα μας με την ΑΕΛ και όλοι σήμερα περιμένουν να δουν μία τελείως διαφορετική εικόνα από την ομάδα. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι καθώς με νίκη θα αποκτήσουμε δυναμική για τη συνέχεια, ακολουθεί ντέρμπι και θέλουμε να πάμε σε αυτό με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αγωνιστικές, βαθμολογικές και κυρίως ψυχολογικές.

Επίθεση λοιπόν από το πρώτο λεπτό, δημιουργικότητα στο παιχνίδι μας, φαντασία και βεβαίως αποτελεσματικότητα!