Home TOP NEWS Νίκη και τίποτε άλλο!

Νίκη και τίποτε άλλο!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται στο «Δασάκι» από τον Εθνικό Άχνας (19:00, live audio @OmonoiaNews, Primetel) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και μοναδικό ζητούμενο για σήμερα είναι το διπλό.

Τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη μετράει η ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά την ήττα από την Πάφο και τις ισοπαλίες με Ανόρθωση και Ολυμπιακό. Χάθηκαν ήδη αρκετοί βαθμοί και η ομάδα μας πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες για να μπορεί πιο άνετα να βλέπει τη συνέχεια. Ο Εθνικός πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες, ειδικά όταν διεξάγεται στο «Δασάκι», γι’ αυτό και η ομάδα μας καλείται να μπει δυνατά από την αρχή, φέρνοντας από νωρίς τον αγώνα στα μέτρα της και έτσι να φύγει από την Άχνα με το τρίποντο.

Αγωνιστικά ο Χένινγκ Μπεργκ, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ουζόχο, Παναγή, Μίκου και Τζιωνή, καθώς και στους Xαραλάμπους, Νικολάου και Λοΐζου που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.