Home TOP NEWS Σημαντικό το ντέρμπι, σημαντικότερη η επόμενη μέρα…

Σημαντικό το ντέρμπι, σημαντικότερη η επόμενη μέρα…


Όλοι αδημονούμε για τον αγώνα της επόμενης Δευτέρας. Είναι για την ομάδα μας μία μεγάλη πρόκληση και ενδεχομένη νίκη θα της δώσει τεράστια ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Από την ώρα που τελείωσε ο αγώνας στο Παραλίμνι η σκέψη όλων στράφηκε στο ντέρμπι με τον κόσμο να εκφράζει τον ενθουσιασμό του ζητώντας επιτακτικά τη νίκη από την ομάδα.

Όλα αυτά έρχονται φυσιολογικά και δικαιωματικά η ίδια η ομάδα έχει δημιουργήσει αυτό το κλίμα ευφορίας το οποίο την περιβάλλει το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό όλοι μας να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας, είναι καλό να σκεφτόμαστε θετικά ωστόσο θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι σε έναν αγώνα, όπως αυτόν που έπεται, τα πάντα είναι ανοικτά.

Και το σημαντικότερο για την ίδια την ομάδα είναι να μπορέσει, ότι κι αν γίνει, να διαχειριστεί την επόμενη μέρα.

Αν κερδίσουμε δεν σημαίνει αυτόματα ότι αλλάζει ο στόχος που τέθηκε στο ξεκίνημα, ούτε γίναμε η ανίκητη ομάδα που θα τα σαρώσει όλα στο διάβα της. Και αντίθετα… ενδεχόμενη ήττα δεν θα σημαίνει καταστροφή. Είναι και η ισοπαλία μέσα στο παιχνίδι την οποία είναι δεδομένο ότι δεν θα κυνηγήσει καμία από τις δύο ομάδες.

Το σίγουρο είναι πως μπαίνουμε ύστερα από χρόνια σε ένα ντέρμπι με τον «αιώνιο» και γνωρίζοντας τις δυνατότητες της ομάδας μας, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.