Home TOP NEWS Δυνατά από την αρχή, με πάθος για νίκη και επιστροφή στην κορυφή!

Δυνατά από την αρχή, με πάθος για νίκη και επιστροφή στην κορυφή!


Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ (17:00, live audio @OmonoiaNews, Primetel). Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα και γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας, για να έρθει η νίκη και να επιστρέψει στην κορυφή, μετά και τη νίκη της Ανόρθωσης την Παρασκευή.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια για να πάρουν το ζητούμενο, παρουσιάζοντας την ίδια καλή εικόνα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα χρειάζεται να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα και να έχει συνέχεια η απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα μας και αυτό αποτελεί ελαφρυντικό αφού με τον κόσμο στο πλευρό της η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να καταφέρει πολλά. Χρειάζεται θέληση και πάθος για να έρθει η νίκη κάτι που θα βοηθήσει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας αλλά και της αυτοπεποίθησης, ειδικά όταν πρόκειται η ομάδα μας να κάνει γιορτές στην κορυφή.

Αγωνιστικά, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χριστοφή, Περέϊρα, Ουζόχο και Παναγή, στον τιμωρημένο Ντάρμπισαϊαρ, καθώς και στους Νικολάου, Παναγιώτου και Λοΐζου.