Home TOP NEWS Η ταπεινότητα και η προσγείωση, τα πιο σημαντικά στοιχεία…

Η ταπεινότητα και η προσγείωση, τα πιο σημαντικά στοιχεία…


Ο κόσμος έχει αρχίσει ξανά να ελπίζει και να ονειρεύεται, γιατί του το επιτρέπει η εικόνα της ομάδας καθώς η βαθμολογική της θέση. Καλά είναι τα όνειρα, πολύ καλή και η αυτοπεποίθηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, πως ήταν η ταπεινότητα, το γνώθι σ’αυτόν και η θέληση για βελτίωση από όλους, που έφεραν την ομάδα σε αυτή τη θέση ξανά.

Δεν έχει αλλάξει κάτι, στόχος είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Στόχος είναι επίσης η συνέχεια στην ανοδική πορεία και η διατήρηση του καλού κλίματος. Δεν υπάρχει λόγος να αναθεωρήσουμε, ούτε συντρέχει λόγος να βάλουμε πίεση στην ομάδα. Ας συνεχίσει όπως πάει και αν η ομάδα παραμείνει στον ίδιο καλό ρυθμό, ίσως να σκεφτούμε και το κάτι παραπάνω. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή η ταπεινότητα και η προσγείωση έρχεται και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Αρκεί κανείς να δει τις δηλώσεις του Γκόμεθ στο κανάλι της ομάδας, ο οποίος τονίζει ότι πάντα θα υπάρχει το περιθώριο για βελτίωση παρά το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην κορυφή.

Η αισιοδοξία κυλάει μες το όνομα του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, έμαθε να είναι θετικός και περήφανος για την ομάδα του, ακόμα και όταν αυτή είναι στα χειρότερα της. Καλό είναι όμως, να παραμείνουμε συγκρατημένοι και σε εγρήγορση για οτιδήποτε κι αν έρθει στο δρόμο μας.