Home TOP NEWS Απίστευτη συγκυρία και… βουτιά στα βαθιά για Κυριακίδη

Απίστευτη συγκυρία και… βουτιά στα βαθιά για Κυριακίδη


Λίγες μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Ανόρθωση ήρθαν οι σοβαροί τραυματισμοί των Ουζόχο και Παναγή. Μέσα στις μέρες που ακολουθησαν, και λόγω του γεγονότος ότι ήταν μικρό το διάστημα μέχρι το παιχνίδι και ήταν εξαιρετικά αβέβαιο αν θα προλάβαινε η ομάδα προγραμματισμού να φέρει αντικαταστάτη, γινόταν αναφορά στην σχεδόν βέβαιη παρουσία του Κυριακίδη στο τέρμα σε εκείνον τον αγώνα.

Είχε προετοιμαστεί και ο ίδιος ψυχολογικά για να κάτσει στο τέρμα σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Τελικά η άφιξη Φαμπιάνο έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή να επιλέξει τον νεοφερμένο στην ομάδα και πολύ πιο έμπειρο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Όμως η ζωή και η μοίρα τα φέρνει κάποτε με τέτοιο τρόπο που δείχνουν να είναι κάποια πράγματα αδύνατον να αποφευχθούν. Ο Χαράλαμπος Κυριακίδης είδε ξανά τον βασικό τερματοφύλακα και συμπαίκτη του Φαμπιάνο να φεύγει τραυματίας από παιχνίδι, και πάλι πριν από ντέρμπι με την Ανόρθωση, ωστόσο αυτή τη φορά η παρουσία του στο τέρμα της ομάδας μας στο επερχόμενο ντέρμπι θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη.

Είναι μία απίστευτη συγκυρία για τον νεαρό τερματοφύλακα ο οποίος κάνει την Κυριακή, όπως όλα δείχνουν, βουτιά στα βαθιά!