Home TOP NEWS Διαφορετικά τα δεδομένα, ίδια η προσέγγιση

Διαφορετικά τα δεδομένα, ίδια η προσέγγιση


Το δυσκολότερο της παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο το απόγευμα στο «Τσίρειο» απέναντι στον Απόλλωνα. Ένα μεγάλο ντέρμπι στο οποίο η ομάδα μας πρέπει να πάει με την ίδια προσέγγιση όπως στον αγώνα του πρώτου γύρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας αναμετρήθηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ, με την ομάδα μας να παίρνει τη μεγάλη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Τιάγκο στο 49ο λεπτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και πήρε δίκαια ένα σπουδαίο τρίποντο. Πολύ διαφορετικά θα είναι όμως τα δεδομένα στο αυριανό παιχνίδι, συγκριτικά με το τελευταίο των δύο ομάδων. Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αφού τότε είχε πολλά θέματα και ο Βουκομάνοβιτς δεν άντεξε πολύ. Με την επιστροφή του Αυγουστή, η ομάδα της Λεμεσού βρήκε και πάλι τα πατήματα της και αυτή τη στιγμή διανύει την καλύτερη της περίοδο. Κάλυψε ήδη αρκετό από το χαμένο έδαφος και το ίδιο θέλει να συνεχίσει, πηγαίνοντας κι αυτή με τη σειρά της στο ντέρμπι με μοναδικό ζητούμενο το τρίποντο.

Από την πλευρά της η ομάδα μας καλείται να παρουσιαστεί με την ίδια προσέγγιση, όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου, παρά το γεγονός ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αν καταφέρει να φύγει με το διπλό από το «Τσίρειο» θα αφήσει πίσω της 11 βαθμούς τον Απόλλωνα και θα… «φωνάζει» για τίτλο. Θα χρειαστεί όμως μια τεράστια προσπάθεια από όλους τους παίκτες και πρέπει να δείξουν ξανά το καλό τους πρόσωπο για να χτυπήσουν το τρίποντο.

Προσγειωμένα και δυνατά, πάμε για τη νίκη!