Home TOP NEWS Δυνατά από την αρχή, με πάθος για διπλό και παραμονή στην κορυφή!

Δυνατά από την αρχή, με πάθος για διπλό και παραμονή στην κορυφή!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται από τον Απόλλωνα στο «Τσίρειο» (19:00, live audio @OmonoiaNews, Cytavision). Πρόκειται για το δυσκολότερο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα και γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας, για να έρθει το διπλό και έτσι να παραμείνει στην κορυφή.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια για να πάρουν το ζητούμενο, παρουσιάζοντας την ίδια καλή εικόνα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα χρειάζεται να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα και να έχει συνέχεια η απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο. Η δουλειά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού και ο Απόλλωνας βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και θα κυνηγήσει τη νίκη. Χρειάζεται θέληση και πάθος για να έρθει το διπλό κάτι που θα εκτοξεύσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα «φωνάζει» ότι πάει για τίτλο.

Αγωνιστικά, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει στους: Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Παναγιώτου (τραυματίας), Λούφτνερ (τρεις κίτρινες κάρτες), Λοΐζου (ίωση), Περέιρα, Χαραλάμπους και Νικολάου.