Home TOP NEWS Με το καλό της πρόσωπο, για την επιστροφή στις νίκες!

Με το καλό της πρόσωπο, για την επιστροφή στις νίκες!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί την Πάφο στο ΓΣΠ (19:00, live audio @OmonoiaNews, Primetel 1HD) στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια αναμέτρηση που κρύβει παγίδες, ωστόσο η ομάδα μας είναι το ξεκάθαρο φαβορί και αυτό καλείται να δείξει εντός του γηπέδου, παίρνοντας τη νίκη.

Όλα όσα έγιναν μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα αποτελούν παρελθόν και σήμερα όλοι μας πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα με την Πάφο. Ένα παιχνίδι όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παρουσιαστεί με το καλό της πρόσωπο, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια φέτος, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα της Πάφου δεν κάνει την πορεία που θα ήθελε και βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να της κόψει τα όνειρα για οποιοδήποτε βαθμολογικό κέρδος και παρουσιάζοντας την καλή της εικόνα, συγκεντρωμένα και με σοβαρότητα να πάρει το τρίποντο.

Αγωνιστικά, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει στους: Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Γκόμεθ (τρεις κίτρινες κάρτες), Λανγκ (τρεις κίτρινες κάρτες), Λοΐζου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους και Νικολάου.