Home TOP NEWS Post Game: Επιβλητική εμφάνιση, δίκαιη νίκη και μεγάλη αισιοδοξία

Post Game: Επιβλητική εμφάνιση, δίκαιη νίκη και μεγάλη αισιοδοξία


Μπήκε αποφασισμένη για νίκη στο γήπεδο χθες βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις της και έχοντας επιβληθεί πλήρως της αντιπάλου της προσπαθούσε συνεχώς να δημιουργήσει ρίγματα στην άμυνα της Ανόρθωσης.

Δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις ωστόσο ανάγκασε την Ανόρθωση σε παθητικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο. Η καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος ήρθε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Τιάγκο να χάνει καλή ευκαιρία με γυριστό βολέ μέσα από την περιοχή.

Η διάθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν άλλαξε στην επανάληψη. Κράτησε μπάλα, επιτέθηκε και τελικά βρήκε γκολ από στημένη φάση στο 49ο λεπτό όταν ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντούρις με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε έναν καλό ρυθμός στο παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλο γκολ στη συνέχεια. Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ματ, ο Γκόμεθ ανάγκασε τον Λόρια σε σπουδαία επέμβαση ενώ η Ανόρθωση ήταν μέχρι ενός σημείου παντελώς ακίνδυνη.

Η αλλαγή που έκανε ο Μπεργκ, βγάζοντας από το γήπεδο τον Ορτέγα και βάζοντας τον Κακουλλή μάλλον δεν βοήθησε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε σιγά σιγά να χάνει μέτρα στο γήπεδο και η Ανόρθωση, η οποία ήταν δεδομένο ότι θα έπερνε ρίσκα όσο περνούσε ο χρονος, άρχισε να ανεβαίνει. Βρήκε μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία με τον Κατσαράβα στο 69ο λεπτό, φάση στην οποία δήλωσε «παρών» ο Κυριακίδης.

Στα τελευταία στάδια του παιχνιδιού η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε με σχετική ευκολία το υπέρ της σκορ και έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε χθες βράδυ το γνωστό της αγωνιστικό πρόσωπο. Είχε κατοχή της μπάλας, έβγαλε ωραιους συνδυασμούς όμως, όπως έχει λεχθεί κατ’ επανάληψη, δεν υπήρχαν σωστές επιλογές στο επιθετικό τρίτο.

Κορυφαίοι του αγώνα οι δύο παίκτες στο κέντρο. Γιόρντι και Βίτορ έκαναν τρομερό παιχνίδι, αναχαίτησαν, δημιούργησαν και συνεισέφεραν στο υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο που παρουσίασε ξανά η ομάδα μας. Ήταν και ο Ορτέγα πάρα πολύ καλός και σε ένα τέτοιο παιχνίδι με αντίπαλο τον Νταουσβίλι στο κέντρο, έναν εκ των κορυφαίων μέσων του πρωταθλήματος, έδειξε την ποιότητα του.

Αλάνθαστη η αμυντική μας γραμμή, έδωσε πολλές μάχες ο Ματ στην επίθεση ενώ οι ακραίοι Μαυρίας και Τιάγκο δεν υστέρησαν.

Κρατάμε την σπουδαία νίκη και πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στη δύσκολη έξοδο που ακολουθεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο.