Home TOP NEWS Σαν σήμερα: Η αρχή της καλής δουλειάς που βλέπουμε σήμερα

Σαν σήμερα: Η αρχή της καλής δουλειάς που βλέπουμε σήμερα


Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωνε τη σύναψη συμφωνίας με τον Νεόφυτο Λάρκου, ως το νέο Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας. Δηλαδή, η αρχή της καλής δουλειάς που βλέπουμε σήμερα, ένα χρόνο μετά.

Ο Λάρκου αποτελούσε για χρόνια διακαή πόθο των απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ αφού ως προπονητής έδειξε σπουδαίο έργο στην ομάδα. Οι γνώσεις του και κυρίως η ποδοσφαιρική του ιδιοφυΐα έμειναν στη συνείδηση του κόσμου, ενώ και η ομάδα που έχτισε τότε, ήταν από τις κορυφαίες των τελευταίων χρόνων. Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν για χρόνια, ότι ο Νεόφυτος Λάρκου είναι ο καταλληλότερος για το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και αυτό έγινε πράξη στις 3 Ιανουαρίου του 2019, με τον ίδιο να αναλαμβάνει πιο διευρυμένα καθήκοντα. Φαινόταν τον πρώτο καιρό ότι δεν μπορούσε να συνυπάρξει με τον Γιάννη Αναστασίου και έτσι ο Ελλαδίτης προπονητής αποτέλεσε παρελθόν. Έπειτα και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο Νεόφυτος Λάρκου έπρεπε να βρει προπονητή και σε συνεννόηση μαζί του να χτίσουν μια εντελώς νέα ομάδα. Το κατάφερε και με το παραπάνω, αφού η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βλέπουμε σήμερα είναι έργο κυρίως του Λάρκου. Ασφαλώς και το δικό τους λιθαράκι έβαλαν τόσο ο Μπεργκ, όσο και ο Ταραπουλούζης, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Νεόφυτου. Γενικώς καταρτίστηκε ένα τιμ με επικεφαλής τον Νεόφυτο Λάρκου, όπου όλοι τους έκαναν και κάνουν σπουδαίο έργο, με αποτέλεσμα να βλέπουμε σήμερα μια… πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ευχόμαστε πραγματικά άπαντες να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο, πάντοτε πάνω σε υγιείς ποδοσφαιρικά βάσεις και η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει.