Home TOP NEWS Ο Εθνικός μπορεί να περιμένει…

Ο Εθνικός μπορεί να περιμένει…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο (1/2) αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερη της μέρα εντούτοις κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ολυμπιακού δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα έδωσε εκ νέου χαρά και ελπίδα στους χιλιάδες οπαδούς της.

Η ομάδα με τους τρεις βαθμούς που έβαλε στο τσεπάκι της κράτησε (ξανά) τις κοντινές αποστάσεις που την χωρίζουν από την κορυφή και όλοι στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σίγουρα μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα για την 19η αγωνιστική γράφει Εθνικός Άχνας στο ΓΣΠ την ερχόμενη Κυριακή (9/2). Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα φιλοξενήσει στο «σπίτι» της τον προσφυγικό σύλλογο και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και των τριών βαθμών θα θεωρηθεί τεράστια αποτυχία.

Η ομάδα μας θα κληθεί γι άλλη μια φορά να παρουσιαστεί σοβαρή, πειθαρχημένη, με τσαμπουκά και να ξεδιπλώσει την ποιότητα της στο τερέν για να μην δώσει σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα περιθώρια στον αντίπαλο της να πιστέψει για κάτι θετικό και παράλληλα να μπορέσει να φύγει από το ΓΣΠ με την τρίτη διαδοχική της νίκη.

Φυσικά μέχρι την Κυριακή στην ακίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχει και ο σημαντικός αγώνας κυπέλλου κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς στον οποίο και σε αυτόν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα έτσι ώστε  να μπορέσει να κάνει το μεγάλο βήμα για να βρεθεί στα ημιτελικά του θεσμού.

Αυτά και με αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη να αφήσει για λίγο στο περιθώριο το ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό Άχνας και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Πέμπτης (6/2) με την Δόξα Κατωκοπιάς, παιχνίδι στο οποίο το μοναδικό αποτέλεσμα που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι μόνο και μόνο η νίκη.

Από την στιγμή που η ομάδα μας είναι μέσα και στους δύο στόχους (πρωτάθλημα και κύπελλο)  είναι απόλυτα λογικό ο Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν χρόνο για να επαναπαυτούν και σίγουρα όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο βλέπουν το κάθε παιχνίδι διαφορετικά και σαν μην υπάρχει αύριο.