Home TOP NEWS Πάμε δυνατά για τη νίκη!

Πάμε δυνατά για τη νίκη!


Είναι λογικό ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να είναι σήμερα μεγάλος. Η προοπτική του να ανέβει η ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά μόνη στην κορυφή δημιουργεί πολύ μεγάλη ανυπομονησία στους οπαδούς οι οποίοι περιμένουν την ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο και να κάνει το απόγευμα το καθήκον της.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε μπροστά μας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, όχι μόνο να βρεθούμε με το τέλος της αγωνιστικής πρώτοι ξεπερνώντας την Ανόρθωση, αλλά και να ανοίξουμε μία αρκετά καλή διαφορά από έναν διεκδικητή του τίτλου, το Αποέλ.

Όλα αυτά ισχύουν για τους οπαδούς. Η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα σοβαρή στο γήπεδο, να μην υποτιμήσει το παιχνίδι και να παρουσιάσει τα στοιχεία εκείνα που θα την φέρουν πιο κοντά στο ζητούμενο. Άλλωστε όλοι θυμούνται πόσο δύσκολα περάσαμε από το Δασάκι στον πρώτο γύρο, είμαστε τώρα σε μία κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα, τα παιχνίδια μειώνονται και οι ομάδες δίνουν ακόμη περισσότερες δυνάμεις για θετικό αποτέλεσμα.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι κουβαλά η ΟΜΟΝΟΙΑ τον τίτλο του φαβορί, μένει να δούμε την επιβεβαίωση εντός των τεσσάρων γραμμών.

Πάμε δυνατά για τη νίκη!!!