Home TOP NEWS Σωστή αντίδραση μέσα από τις τοποθετήσεις μετά τον αγώνα

Σωστή αντίδραση μέσα από τις τοποθετήσεις μετά τον αγώνα


Αποκλειστικά και μόνο στην παρουσία της ομάδας στάθηκαν όλοι μέτα το τέλος του χθεσινού αγώνα. «Να μας γίνει μάθημα…» είπε ο Μπεργκ, «θα έχουμε ευκαιρία να διορθώσουμε το λάθος μας» είπε ο Λανγκ ενώ και ο Αντρέας Δημητρίου ανέφερε ότι «αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας ως ομάδα».

Δεν στάθηκε κανείς στο γεγονός ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά στο γήπεδο αν ο διαιτητής έπαιρνε τη σωστή απόφαση στο 13ο λεπτό. Διότι να μην ξεχνάμε ότι αν στη συγκεκριμένη φάση ο Ματ δεν ανατρέπετο, ήταν έτοιμος να ξεπεράσει τον Μπογκαντίνοφ και να σκοράρει στο κενό τέρμα.

Και καλά έκαναν. Η ομάδα πρέπει να βλέπει μπροστά και όχι πίσω. Οι τοποθετήσεις μετά το παιχνίδι δείχνουν σοβαρότητα, δείχνουν οτι τα λάθη αναγνωρίστηκαν, δείχνουν ότι υπάρχει αποφασιστηκότητα να γυρίσουμε σελίδα και να εμφανιστουμε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, αυτό είναι κάτι που αναγνωρίστηκε εδώ και καιρό, πρέπει να το αποδεικνύει εβδομάδα με εβδομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οπότε… δουλειά στις αδυναμίες, τα δυνατά μας σημεία να γίνουν ακόμη πιο δυνατά και δεν φοβόμαστε κανέναν.