Home TOP NEWS Αναμονή για τις εξελίξεις και… τηλεδιάσκεψη Κούμα – Προέδρων των απόγευμα

Αναμονή για τις εξελίξεις και… τηλεδιάσκεψη Κούμα – Προέδρων των απόγευμα


Τις πληροφορίες παραθέτει ο αθλητικογράφος Χαράλαμπος Παρπετάς της ιστοσελίδας protathlima.com και οι οποίες αναφέρουν ότι το απόγευμα θα γίνει τηλεδιάσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν οι προέδροι των ομάδων και η ηγεσία της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

Το αποτέλεσμα της τηλεδιάσκεψης (βρίσκεται σε εξέλιξη) της ΟΥΕΦΑ που θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού περιμένουν με αγωνία και οι ομάδες μας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στις 17:00 το απόγευμα θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των ομάδων έτσι ώστε να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την ΟΥΕΦΑ και πως θα προχωρήσουμε με το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ανάλογα με τις αποφάσεις που θα παρθούν θα ξεκαθαρίσει ποιες ημερομηνίες (το πιο πιθανό μέχρι τέλος Ιουνίου αφού αναμένεται να αναβληθεί το EURO) θα είναι διαθέσιμες για να ολοκληρωθεί το κυπριακό πρωτάθλημα με την προϋπόθεση ότι θα είναι εφικτό να επαναρχίσει η δράση.

Η αποχή από τους αγώνες προκαλεί σημαντικό οικονομικό πλήγμα σε όλες τις ομάδες και αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί όλες τις διοικήσεις που άρχισαν να κάνουν υπολογισμούς για την ζημιά ελέω κορωνοϊού. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικά θέματα που θα συζητηθεί έτσι ώστε η ΚΟΠ να βοηθήσει με διάφορους τρόπους τα σωματεία.

Ένα μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών (έχουν ισχύ μέχρι το τέλος Μαΐου) αν η δράση συνεχιστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου κι επίσης πολλά σωματεία με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ανησυχούν ότι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα κριτήρια αν δεν δοθούν διευκολύνσεις.