Home TOP NEWS Ανθρωπιστής ο Ορτέγα, του λείπει η οικογένεια του

Ανθρωπιστής ο Ορτέγα, του λείπει η οικογένεια του


Πρωτοστάτης σε μία ανθρωπιστική κίνηση που έχει σκοπό να βοηθήσει Κολομβιανούς που πληγήκαν από την πανδημία του κορωνοϊού είναι ο Μίκαελ Ορτέγα. Ο Κολομβιανός επιτελικός μέσος της Ομόνοιας παραχώρησε συνέντευξη στο «Blu Radio» και περιέγραψε τα δεδομένα στην Κύπρο, αλλά κυρίως για την εκστρατεία που άρχισε στην πατρίδα του.

«Είναι δύσκολη η κατάσταση. Μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ γιατί είμαστε κλειδωμένοι στα σπίτια μας. Τα μέτρα της Κυβέρνησης στην Κύπρο ήταν δραστικά. Για να βγούμε έξω από το σπίτι πρέπει να στείλουμε μήνυμα στην Κυβέρνηση και να μας δώσει εξουσιοδότηση. Είμαι μόνος μου εδώ στο νησί, Θα προτιμούσα να ήμουν με την οικογένειά μου. Ελπίζω ότι όλο αυτό που βιώνουμε θα μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε», ανέφερε ο Ορτέγα, ενώ ερωτηθείς για την εκστρατεία που άρχισε στην Κολομβία εξήγησε τους λόγους που δημοσιοποίησε την ενέργειά του.

«Το έκανα πάντα, εδώ και πολλά χρόνια, το θέμα είναι ότι πάντα το κάνω με προσοχή και σιωπή, γιατί κάποιος προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που το χρειάζονται, αλλά αυτή τη φορά έπρεπε να το κάνω δημόσια», υπογράμμισε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον συμπατριώτη του επιθετικό της Βιγιαρεάλ, Κάρλος Μπάκα.

«Είχα μια συνομιλία με τον Μπάκα γιατί θέλει να βοηθήσει τον κόσμο της Πουέρτο Κολόμπια και ήταν ένας από τους λίγους που με πλησίασαν και ήθελαν να μάθουν για τα παντοπωλεία. Βίωσε δύσκολες εποχές και δεν ξεχνά».

Από goalnews.com