Home TOP NEWS Η σωστή διαχείριση, ο στόχος και το… κάτι παραπάνω

Η σωστή διαχείριση, ο στόχος και το… κάτι παραπάνω


Είναι γεγονός ότι πάνε αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σε αυτό το χρονικό σημείο της ποδοσφαιρικής περιόδου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Και σε αυτές τις διαφορετικές συνθήκες θα πρέπει, όπως γνώριζε παλαιότερα και δυστυχώς έχει ξεμάθει τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας να βρει ξανά τον τρόπο να κάνει διαχείριση. Είναι κάτι που ανέφερε και στις δηλώσεις του ο Χένιγνκ Μπεργκ. «Ο Σύλλογος δεν βρισκόταν σε αυτή τη θέση εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι για εμάς και τους ποδοσφαιριστές είναι σημαντικό να μάθουμε πως να διαχειριζόμαστε αυτήν την κατάσταση» είπε ο Νορβηγός.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει σήμερα την τύχη της στα δικά της χέρια και αν φανεί συνεπής στα ματς που έχουν απομείνει τότε μπορεί να ονειρεύεται.

Ο Χένιγνκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του βαδίζουν με σταθερά βήματα στον σωστό δρόμο. Οι αντιδράσεις στο «Ηλίας Πούλλος» ήταν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν πολύ μετρημένες. Κανένας ενθουσιασμός και καμία απογοήτευση όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα.

Η φιλοσοφία και η σωστή νοοτροπία έχει πλέον μεταφερθεί από τον προπονητή στην ομάδα ενώ αγωνιστικά ο Μπεργκ τονίζει συνεχώς ότι υπάρχουν περιθώρια για να βελτιώνεται καθημερινά η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Βήμα βήμα λοιπόν, χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπερβολές, προχωράμε πρώτιστα για να κλειδώσουμε τον στόχο που τέθηκε στην αρχή της σεζόν και όταν αυτό συμβεί θα κοιτάξουμε και θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για το κάτι παραπάνω.