Home TOP NEWS Ηρεμία, προσήλωση στην τακτική, σωστές αποφάσεις και κυρίως… ουσία!

Ηρεμία, προσήλωση στην τακτική, σωστές αποφάσεις και κυρίως… ουσία!


Είναι πάντοτε ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών το κλασικό ντέρμπι της Λευκωσίας, αν και τα τελευταία χρόνια η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας δεν της επέτρεψε να φύγει από ένα τέτοιο ματς με νίκη.

Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η πίεση για το αποτέλεσμα δεν είναι στην μεριά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά στην πλευρά του αντίπαλού μας. Είναι το Αποέλ που καίγεται για νίκη, είναι το Αποέλ που πασχίζει να πείσει τον κόσμο του ότι είναι ακόμα «ζωντανό» αγωνιστικά.

Στην αντίπερα όχθη η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πείσει προ πολλού για την ποιότητα της, το επίπεδο ποδοσφαίρου που είναι ικανή να παρουσιάσει αλλά και για το μέχρι που μπορεί να φτάσει.  Ο κόσμος της την πιστεύει και το δείχνει με την στήριξη του από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Αυτό είναι που πρέπει να εκμεταλλευτεί απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία θα πρέπει να προσεγγίσει τον αγώνα με απόλυτη ηρεμία. Ξέρουμε ότι διαθέτουμε την ομάδα που μπορεί να είναι θριαμβεύτρια σε λίγες ώρες.

Αν οι παίκτες μας μπουν στο γήπεδο προσηλωμένοι στην τακτική του προπονητή τους, πάρουν τις σωστές αποφάσεις στα καθοριστικά σημεία και αν γίνουν απόψε πιο ουσιαστικοί από κάθε άλλη φορά τότε το αποτέλεσμα που θέλουμε θα έρθει.

Το πιστεύουμε ακράδαντα και το λέμε. Η πίεση θα γίνει για τον αντίπαλο μας αφόρητη τόσο στο αποψινό παιχνίδι και ιδιαίτερα με το τέλος του.