Home TOP NEWS Ο Δώρος Σεραφείμ για Καϊάφα, Αλωνεύτη, Ηλία και Χάρη Κυριάκου

Ο Δώρος Σεραφείμ για Καϊάφα, Αλωνεύτη, Ηλία και Χάρη Κυριάκου


Στην πρόσφατη συνέντευξη του στον «Active» ο Κώστας Καιάφας αναφέρθηκε στο πως προέκυψε η πρόσληψη του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως προπονητή. Ανέφερε πως ο ίδιος αποτάθηκε στην ομάδα…

Ο τότε πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ Δώρος Σεραφείμ, μιλώντας στο «Goal», τον επιβεβαίωσε: «Είναι αλήθεια όσα είπε ο Καϊάφας. Είναι ικανός και θεωρώ πως τότε ήταν σωστή η απόφαση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Την έφερε πιο κοντά από ποτέ σε είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ». Ακόμη, ο κ. Σεραφείμ επισήμανε: «Τότε υπήρχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα, χωρίς αξιόλογους ποδοσφαιριστές, κάποιοι δεν θα έπρεπε να ήταν στο ρόστερ. Εντούτοις, ο Καϊάφας δούλεψε, τους χειρίστηκε αναλόγως και κατάφερε η Ομόνοια να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο».

Διαβάστε επίσης: «Ο Παπασταύρου έφερε την ανάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Πρόσθεσε πως, ήταν αναγκαία η παρουσία ενός ανθρώπου που αγαπά το σωματείο και το επάγγελμά του και συνέχισε αναφερόμενος στον Καϊάφα και άλλους: «Αγαπά την Ομόνοια, όπως την αγαπούν κι άλλοι που αναδείχθηκαν από την Ακαδημία όπως είναι οι Ηλίας Χαραλάμπους, Στάθης Αλωνεύτης, Χάρης Κυριάκου».