Home TOP NEWS Δώρος Σεραφείμ: «Ο Παπασταύρου έφερε την ανάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Δώρος Σεραφείμ: «Ο Παπασταύρου έφερε την ανάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ»


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρόεδρο της  ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρο Παπασταύρου, ο Δώρος Σεραφείμ. Ο πρώην πρόεδρος του σωματείου είπε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από του να μεταβιβαστεί η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήμα σε επενδυτή και πως πλέον η ομάδα, με τον Σταύρο Παπασταύρου στο τιμόνι της, βρήκε την ηρεμία της.

Διαβάστε απόσπασμα των δηλώσεων του στο ”Goal”:

«Σχεδόν όλοι σήμερα έρχονται στα λόγια μου ότι, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να μεταβιβαστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε επενδυτή. Το σωματείο τότε, θεωρώ πως ήταν κλειστό εάν δεν ερχόταν ο Παπασταύρου. Ήταν η ανάσταση της Ομόνοιας!», είπε αρχικά ο κ. Σεραφείμ. Και συνέχισε για το κεφάλαιο εταιρεία: «Είχα τοποθετηθεί σε μια συνάντηση προ της απόφασης για μεταβίβαση της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε επενδυτή ότι, δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Άλλωστε, το συμβόλαιο διασφαλίζει την ύπαρξη του σωματείου. Τότε με τόσα εκατομμύρια χρέος δεν υπήρχε σωτηρία. Ευτυχώς στην πορεία ο κόσμος το αντιλήφθηκε και το διαπιστώνουμε σήμερα πόσο σωστή ήταν η απόφαση αυτή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε την ηρεμία της».

Όσον αφορά στην έως τώρα παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην προεδρία, τι πρόσφερε, υπογράμμισε: «Πολλοί μετά την παρουσία της ομάδας στον πρώτο χρόνο και τα λάθη που έγιναν σε επιλογές, είχαν τις αμφιβολίες τους. Ωστόσο, στη δεύτερη σεζόν αντιλήφθηκαν την ορθότητα της παρουσίας του επενδυτή, αφού έγιναν σωστές ενέργειες και σήμερα φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή».