Home TOP NEWS Μετρημένα λόγια, μετρημένες κινήσεις, ένας ο στόχος

Μετρημένα λόγια, μετρημένες κινήσεις, ένας ο στόχος


Τα λάθη του παρελθόντος είναι αυτά που έφεραν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε θέση να μην μπορεί να παρουσιάζεται για αρκετά χρόνια ανταγωνιστική.

Τα οικονομικά προβλήματα δεν προέκυψαν τυχαία αλλά λόγω του γεγονότος ότι οι προηγούμενες διοικήσεις άπλωναν το… χέρι εκεί που δεν μπορούσε να φτάσει.

Αλόγιστα έξοδα, κακές μεταγραφές και κακοί σύμβουλοι έφεραν την ομάδα μας στο χείλος της καταστροφής.

Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει μεν η οικονομική ασφάλεια και η άνεση την οποία μπορεί να προσφέρει η παρούσα διοίκηση ωστόσο μέσα και από τις αναφορές του προέδρου φαίνεται ότι όλα γίνονται με μέτρο.

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ εξασφάλισε θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό δεν σημαίνει ότι το μπάτζετ της ομάδας θα εκτοξευτεί. Κανένα ρίσκο δεν θα παρθεί, καμία κίνηση δεν θα γίνει αν δεν υπάρχει σιγουριά.

Ο πρόεδρος είπε χθες χαρακτηριστικά για το μπάτζετ… «Σίγουρα η πανδημία δημιούργησε πολλούς προβληματισμούς, όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλο τον κόσμο. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ στόχος είναι να κρατήσουμε την ομάδα δυνατή, να κρατήσουμε τους παίκτες που θέλοουμε και να φέρουμε τους παίκτες που θέλουμε σίγουρα με ένα λογικό μπάτζετ διότι δεν είναι εγγυημένη η επιτυχία στην Ευρώπη. Θα κάνουμε αν χρειαστεί υπερβάσεις όμως πάντα μέσα στα πλαίσια»

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τζογάρει. Ξέρουν οι άνθρωποι της τα δεδομένα και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στην Ευρώπη και παρά το ότι παρουσιάζεται μπροστά μία τεράστια πρόκληση για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο προγραμματισμός θα γίνει μέσα σε λογικά πλαίσια.

Στόχος λοιπόν η διατήρηση του μπάτζετ σε λογικά επίπεδα, υπάρχει η γνώση ότι τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι εγγυημένο όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ο στόχος παραμένει ένας.

Να διατηρηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή!