Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει, Λούφτνερ και Ακιντόλα θέλουν επίσης…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει, Λούφτνερ και Ακιντόλα θέλουν επίσης…


Οι περιπτώσεις των Λούφτνερ και Ακιντόλα είναι μεταξύ αυτών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μέσα στο προσεχές διάστημα καθώς η ξεκάθαρη επιθυμία της ομάδας μας είναι να τους διατηρήσει στο ρόστερ της.

Όπως ανέφερε χθες βράδυ ο Παπαστάυρου, θέλουν αμφότεροι να παραμείνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οι διαδικασίες για να γίνει αυτό είναι σε πολύ καλό δρόμο και παρά το γεγονός ότι είναι κάτι που δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ομάδα μας, εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι αυτή η επιθυμία (και των δύο πλευρών) θα ικανοποιηθεί.

«Η επιθυμία μας είναι να παραμείνουν και οι δύο. Νομίζω ότι και οι παίκτες θέλουν, βέβαια δεν είναι δικοί μας παίκτες, πρέπει να συμφωνήσουν και οι ομάδες τους για να τους κρατήσουμε, είμαστε σε καλό δρόμο όμως δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ενδεχόμενη παραμονή των δύο θα δώσει στην ομάδα προγραμματισμού μεγάλη άνεση για τις επόμενες κινήσεις οι οποίες, κακά τα ψέματα, έτσι όπως είναι κτισμένο το ρόστερ θα είναι φέτος περιορισμένες σε αριθμό.