Home TOP NEWS Πιο τραγικοί… πεθαίνεις!

Πιο τραγικοί… πεθαίνεις!


Συνεχίζει να προκαλεί η Ανόρθωση η οποία εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση σήμερα στην οποία αναφέρεται στη διακοπή του πρωταθλήματος. Αναφέρει σε αυτήν πως… θα μπορούσε να δράσει παρασκηνιακά και να διεκδικήσει αυτό που δήθεν δικαιούται, τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ για να κριθεί η θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεταξύ άλλων αυτό που εξοργίζει είναι το καρφί προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον πρόεδρο της περί τιμοκαταλόγου λέγοντας στην ανακοίνωση της… «Συγχαρητήρια» σε όσους έκαναν χρήση του τιμοκαταλόγου λίγο μετά που τον κατάγγειλαν (;), προκειμένου να εξασφαλίσουν αυτό που επιζητούσαν».

Τι θέλετε να πείτε; Ότι ο Παπασταύρου και η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε για να φτάσει στην πρώτη θέση;

Κοιτάξτε λίγο τον εαυτό σας και θυμηθείτε την πεντάρα από τον Εθνικό, την ήττα από τον Ολυμπιακό, το γεγονός ότι στα τελευταία 6 παιχνίδια κερδίσατε μόνο τα 2 και θυμηθείτε το «κρυφτούλι» που παίξατε για 90 λεπτά στο ΓΣΠ, στο παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ξαναλέμε ότι από την προσπάθεια για να καθαρίσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο και την οποία έβαλε μπροστά με το θάρρος του ο Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος ευθαρσώς ανέφερε τις τραγικότητες που βιώνουμε στο ποδόσφαιρο μας, η απουσία σας ήταν και είναι εκκωφαντική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήθελε/επιδίωξε κύριοι τη διακοπή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στήριξε την επανέναρξη υπό προϋποθέσεις ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντα της και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, η οποία πλήγηκε ουκ ολίγες φορές στα παιχνίδια της. Σας παραπέμπουμε στους χαμένους από τη διαιτησία βαθμούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα.

Έχουμε διακρίνει εδώ και καιρό την αντιπάθεια που τρέφετε κύριοι της Ανόρθωσης για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το μόνο που έχουμε να σας πούμε είναι… στο μέλλον, ότι σας έρθει,  να μην το βαρεθείτε!

ΥΓ. Το ότι αυτοαποκαλείστε «ηθική ομάδα» στην ανακοίνωση σας, αυτό πραγματικά μας ξεπερνά. Ξέρετε σε τι αναφερόμαστε απλά δεν μας αρέσει να μηρυκάζουμε!