Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κώστας Πέτσας: «Αν δεν ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ πρώτη μπορεί να είχαμε πρωταθλητή...

Κώστας Πέτσας: «Αν δεν ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ πρώτη μπορεί να είχαμε πρωταθλητή πριν 1 μήνα»


Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον αθλητικό σταθμό Sports1 έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστας Πέτσας ο οποίος μίλησε για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Είπε μεταξύ άλλων…

«Δεν μπορώ να πω ότι το χάρηκα όσο ήθελα, προτιμούσα ο τίτλος να κριθεί στο γήπεδο. Όμως είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου θα πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το χρειαζόμασταν εμείς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας.

Ξεχώρισαν δύο πράγματα στην Ομόνοια. Η εμφάνιση της ομάδας και η εμφάνιση του κόσμου. Η εμφάνιση του κόσμου ήταν κάτι το μοναδικό.

Η αδικημένη της διακοπής είναι η Ομόνοια. Είχε εξαιρετική φόρμα, κέρδισε την ΑΕΛ στο Τσίρειο, μια πολύ δύσκολη έδρα.

Όπως φάνηκε με το πρωτόκολλο, δεν υπήρχε τρόπος να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Να μην φτύνω εγώ στο γήπεδο; Θυμάμαι περπατούσα και έφτυνα. Ή να μην έχεις αποδυτήρια κτλ.

Αν δεν ήταν η Ομόνοια πρώτη θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Είναι μια δική μου άποψη και το αφήνω μέχρι εδώ. Μπορεί να είχαμε πρωταθλητή ένα μήνα πριν.

Εγώ καταλαβαίνω την θέση της Ανόρθωσης, έμεινε πιστή και έδειξε στον κόσμο της ότι θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αλλά και η Ομόνοια να ψήφιζε υπέρ της επανέναρξης, θα ήταν 15-3, δεν θα άλλαζε κάτι».