Home TOP NEWS Συνέντευξη: Όλες οι πληροφορίες για τις νέες επίσημες φανέλες!

Συνέντευξη: Όλες οι πληροφορίες για τις νέες επίσημες φανέλες!


Όταν μια όμορφη κίνηση γίνεται ομορφότερη! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρόσφατα έχει ανακοινώσει πως στις αγωνιστικές φανέλες που θα φορεί η ομάδα μας τη νέα σεζόν στα παιχνίδια της Ευρώπης και των εγχώριων διοργανώσεων, θα αναγράφονται ονόματα φιλάθλων και υποστηρικτών της. Αυτή η πρωτότυπη ενέργεια απέκτησε ανεκτίμητη αξία από την απόφαση της Διοίκησης να αναγράψει πάνω στη φανέλα και ονόματα φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που απεβίωσαν πρόσφατα και θαυμάζουν την ομάδα από ψηλά! Για να μάθουμε περισσότερα για το όλο εγχείρημα επικοινωνήσαμε με τον Υπεύθυνο του Τμήματος Μάρκετινγκ της ομάδας μας, Γιώργο Κακουρίδη, ο οποίος μας ανέφερε αρκετά και ενδιαφέροντα.

– Καταρχήν να σας συγχαρούμε για την πρωτοβουλία όσο αφορά τη νέα φανέλα της ομάδας μας. Πέστε μας λίγα λόγια για το όλο εγχείρημα.
«Σας ευχαριστούμε για τα καλά λόγια. Επιδίωξή μας ήταν να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο όσο αφορά τη νέα μας φανέλα, έτσι καταλήξαμε στην απόφαση που δημοσιοποιήσαμε πριν λίγες μέρες. Προσφέρουμε τη δυνατότητα σε φιλάθλους και υποστηρικτές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αναγράψουν είτε το δικό τους όνομα, είτε της οικογένειάς τους, είτε αγαπημένου τους προσώπου, ή ακόμα και οργανωμένου συνόλου ή επιχείρησης, στις επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις που θα φορεί η ομάδα μας, οι ποδοσφαιριστές μας, τη νέα σεζόν σε Ευρώπη και Κύπρο».

– Οι φανέλες αυτές θα είναι οι επίσημες φανέλες που θα φορεί η ομάδα στα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν;
«Ναι ακριβώς. Οι φανέλες στις οποίες θα αναγράφονται τα ονόματα θα είναι οι φανέλες με τις οποίες θα αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της σεζόν 2020-21. Τα ονόματα θα αναγράφονται και στις δύο επίσημες εμφανίσεις, δηλαδή και στην εντός και στην εκτός έδρας εμφάνιση».

– Πόσα ονόματα θα μπορούν να αναγραφούν πάνω στη φανέλα;

«Είναι περιορισμένος ο αριθμός των ονομάτων που μπορούν να αναγραφούν πάνω στην φανέλα. Ήδη έχουν αναγραφεί αρκετά ονόματα. Για αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ώστε να μην αδικηθεί κανείς».

– Υπάρχει προθεσμία για να αναγράψει κάποιος το όνομα που επιθυμεί στη φανέλα;

«Ναι υπάρχει προθεσμία μέχρι τις 2 Ιουνίου για να υποβάλει κάποιος το όνομα που επιθυμεί στη φανέλα. Η προθεσμία υπάρχει ώστε να προλάβουμε να έχουμε έτοιμες τις φανέλες από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2020-21».

– Έχετε καταλήξει στο σχεδιαστικό των νέων επίσημων εμφανίσεων;

«Ναι έχουμε καταλήξει. Θα είναι πολύ όμορφες οι νέες μας εμφανίσεις και η Macron θα χρησιμοποιήσει τελευταίας τεχνολογίας υλικό. Θα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα ονόματα θα διαμορφώνουν το σχεδιαστικό των δύο επίσημων φανελών».

– Ποια ήταν η λογική με την οποία καταλήξατε στην απόφαση να αναγράφονται ονόματα φιλάθλων και υποστηρικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις νέες εμφανίσεις;

«Αναζητούσαμε ένα τρόπο για να δείξουμε το μοναδικό δέσιμο του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλαμε να κάνουμε πράξη το «μέσα στα γήπεδα σε κάθε σου αγώνα» που αναφέρει ο Ύμνος μας για τον κόσμο. Έτσι και με τον τρόπο αυτό θα είναι ο κόσμος μέσα στο γήπεδο στα παιχνίδια της ομάδας».

– Ποιο είναι το κόστος για να αναγράψει κάποιος όνομα στη φανέλα;

«Προτού αναφέρω το κόστος, επιτρέψτε μου να σας κάνω μια αποκάλυψη. Έχουμε αποφασίσει όπως αναγράψουμε με χρυσά γράμματα πάνω στη φανέλα ονόματα φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δυστυχώς απεβίωσαν πρόσφατα και παρακολουθούν την αγαπημένη μας ομάδα από ψηλά. Μάλιστα, δεν θα έχουν κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για την αναγραφή του ονόματος οι οικογένειες αυτών των φιλάθλων. Είμαστε βέβαιοι πως αυτή η πρωτοβουλία στέλνει τα σωστά μηνύματα: Ότι δηλαδή τιμούμε τη μνήμη αυτών των πιστών φιλάθλων και τους κάνουμε μέρος της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τώρα, επιστρέφοντας στο ερώτημά σας, με €120 ο κάθε φίλαθλος μπορεί να αναγράψει το όνομα που επιθυμεί στη φανέλα, ενώ με €150 αναγράφει το όνομα και παίρνει και μία φανέλα (είτε την εντός έδρας, είτε την εκτός έδρας)».  

– Πώς μπορεί κάποιος να αναγράψει το όνομά του στη φανέλα;

«Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορεί ο φίλαθλους να αναγράψει το όνομά του στην επίσημη εμφάνιση. Ο πρώτος είναι μέσω της σελίδα που δημιουργήθηκε για τη φανέλα: http://jersey.omonoiafc.com.cy και ο δεύτερος τρόπος είναι μέσω τηλεφώνου στο 22104848 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00)»

– Θα γίνονται και ευκολίες πληρωμής σε όσους το ζητήσουν;
«Ναι ασφαλώς θα γίνονται ευκολίες πληρωμής στους φιλάθλους που το ζητήσουν. Πάντοτε προσπαθούμε να βοηθάμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό, διότι αναγνωρίζουμε πως η μάζα των φιλάθλων μας προέρχεται από την εργατική τάξη».

– Όπως αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας, όσοι αναγράψουν το όνομά τους στην επίσημη εμφάνιση θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ταξίδι με την αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρώτο εκτός έδρας Ευρωπαϊκό παιχνίδι.
«Ναι σωστά το έχετε αναφέρει. Προσφέρουμε και αυτό το κίνητρο σε όσους φιλάθλους αναγράψουν το όνομα της επιλογής τους στις επίσημες φανέλες της νέας σεζόν, δηλαδή να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα ταξίδι με την αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρώτο εκτός έδρας Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Από την κλήρωση θα εξαιρεθούν μέλη του ΔΣ και γενικά άτομα που έχουν άμεση σχέση με την ομάδα (πχ προσωπικό, παίκτες κτλ), ώστε στην κλήρωση να συμπεριληφθούν μόνο φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται οι πιθανότητες του κάθε φιλάθλου για να κερδίσει».


– Πότε θα είναι έτοιμες οι νέες εμφανίσεις;

«Τρέχουμε τις διαδικασίες για να προλάβουμε να τις έχουμε έτοιμες από το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δυστυχώς, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας όλα έμειναν κάπως πίσω, ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι πως θα μπορέσουμε να τις έχουμε έγκαιρα έτοιμες. Μάλιστα, προγραμματίζουμε οι φανέλες να παραδοθούν σε ειδική εκδήλωση».


– Επί της ευκαιρίας της συνομιλίας μας θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε κατά πόσο το τμήμα μάρκετινγκ ετοιμάζει και κάποιες άλλες ενέργειες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα;
«Ναι, διανύουμε μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο για το τμήμα μάρκετινγκ. Ετοιμάζουμε διάφορα συλλεκτικά προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές, τα οποία είμαστε βέβαιοι πως θα κάνουν ανάρπαστα οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μείνετε συντονισμένοι με την επίσημη ιστοσελίδα μας και τους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (@
OMONOIAfootball) ώστε να ενημερώνεστε άμεσα και έγκαιρα για όλα τα νέα προϊόντα».

– Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός πως θα προσφέρετε τα έσοδα από τις πωλήσεις των μασκών και ασπίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
«Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση για εμάς να προσφέρουμε όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις μασκών και ασπίδων σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Εφόσον οι μάσκες και οι ασπίδες είναι πλέον απαραίτητες για τον κόσμο, εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να βγάλουμε κέρδος μέσα από αυτό. Έτσι, έχουμε αποφασίσει όπως προσφέρουμε όλα τα έσοδα στα φιλανθρωπικά ιδρύματα: Μοναδικά Χαμόγελα, Ένα όνειρο μία ευχή, Τοξότης, Guricon Foundation for Children, Ηλιακτίδα και ΠΑΣΥΚΑΦ, με τα οποία έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή συνεργασία. Αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες και για άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Γενικά δίνουμε μεγάλη έμφαση στην κοινωνική μας δράση, καθώς θεωρούμε χρέος και καθήκον μας να προσφέρουμε στην Κυπριακή κοινωνία ως ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Κύπρου. Δεν περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, αλλά το δείχνουμε καθημερινά μέσα από διάφορες δράσεις και ενέργειες, κάποιες από τις οποίες δημοσιοποιούμε και αρκετές άλλες δεν τις δημοσιοποιούμε διότι ο στόχος μας δεν είναι η προβολή».  

– Έχετε καταλήξει σε κάποια απόφαση αναφορικά με τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας και πακέτων για τα 
playoff.

«Ναι έχουμε αποφασίσει πώς θα ανταποδώσουμε στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας και πακέτων για τα PlayOff τα παιχνίδια που έχουν χάσει λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Τις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί τους και θα τους ενημερώσουνε σχετικά».

– Ευχαριστούμε κ. Κακουρίδη για αυτήν την ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχαμε και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλες τις ενέργειες που προχωράτε.
«Ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μας δώσατε για να απευθυνθούμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».