Home TOP NEWS Ακιντόλα – Παπουλής – Κίκο

Ακιντόλα – Παπουλής – Κίκο


Τι επόμενες ανακοινώσεις από την ομάδα περιμένουμε όλοι, ελπίζοντας ότι η προσπάθεια που γίνεται για τις τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών θα ολοκληρωθεί θετικά. Ενδεχομένως μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες να προκύψει η ανακοίνωση της απόκτησης του Φώτη Παπουλή.

Σε ότι αφορά στον Κίκο, πληροφορίες φέρουν τον Ολυμπιακό να ζητά 40 χιλιάδες Ευρώ για να παραχωρήσει με ελευθέρα τον παίκτη, ο ίδιος εννοείται ότι προτιμά να παίξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ παρά στον Ολυμπιακό ωστόσο αν δεν συμφωνήσουν οι ομάδες μετακίνηση δεν μπορεί να γίνει. Σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία των παζαριών για τον παίκτη και παρά το ότι κρίθηκε κατάλληλος για να γίνει μέλος του ρόστερ, αν οι του Ολυμπιακού προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια, τότε ενδέχεται η ομάδα προγραμματισμού να στρέψει το βλέμμα αλλού.

Ο Ακιντόλα παραμένει στην Κύπρο και κάνει ατομικές προπονήσεις και περιμένει κι αυτός την απόφαση της ομάδας στην οποία ανήκει. Οι επαφές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Μίτζιλαντ, θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο Νιγηριανός θα παραμείνει στην ομάδα. Πάντως ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά εδώ και το έχει δηλώσει. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται σύντομα και ευχή όλων είναι να καταφέρει η ομάδα μας να κλείσει με επιτυχία ακόμη μία περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου.

Η εξέλιξη με τις τρεις αυτές περιπτώσεις θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τα του προγραμματισμού καθώς αν όλες καταλήξουν θετικά τότε δεν θα υπάρχουν πλέον πολλά που θα πρέπει να γίνουν σε ότι αφορά στην ενίσχυση.