Home TOP NEWS Η έναρξη του πρωταθλήματος, τα προκριματικά του Τσ. Λιγκ και η προετοιμασία

Η έναρξη του πρωταθλήματος, τα προκριματικά του Τσ. Λιγκ και η προετοιμασία


Το είχε δηλώσει στη διάσκεψη τύπου ο Νεόφυτος Λάρκου… σε ότι αφορά στην προετοιμασία για τη νέα περίοδο αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γίνει προγραμματισμός. Χθες έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες έναρξης του νέου πρωταθλήματος και πλέον αυτό που η ομάδα, και κυρίως το τεχνικό της επιτελείο αναμένουν, είναι να καθοριστεί και το πρόγραμμα των προκριματικών αγώνων στην Ευρώπη.

Οι αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ θα ανακοινωθούν στις 17 του μηνός τόσο σε ότι αφορά στην ολοκλήρωση του φετινού Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ όσο και στον προγραμματισμό για την έναρξη των νέων διοργανώσεων.

Η λογική λέει ότι τα προκριματικά στις δύο Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ξεκινήσουν όταν ολοκληρωθούν οι φετινές, ώστε να ξεκαθαρίσουν και να καθοριστούν οριστικά οι θέσεις των ομάδων στους προκριματικούς γύρους.

Έχουμε αναφέρει πρόσφατα ότι ενδέχεται οι πρώτες επίσημες φετινές υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην είναι Ευρωπαϊκές αλλά εγχώριες. Με αυτό ως πιθανότερο σενάριο οι άνθρωποι της ομάδας ήδη άρχισαν να προγραμματίζονται για τις ημερομηνίες που θα γίνει η προετοιμασία.

Για την ώρα δεν μπορεί να λεχθεί τίποτα με βεβαιότητα σε ότι αφορά στον προορισμό της ομάδας για το βασικό στάδιο, ωστόσο είναι δεδομένο ότι επιδίωξη είναι να βρεθεί ένα προπονητικό κέντρο στο εξωτερικό το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα και για κάποια, πιο ψηλού επιπέδου, φιλικά προετοιμασίας.