Home TOP NEWS Μια ΟΜΟΝΟΙΑ χτισμένη σε γερές βάσεις και… έτοιμη για όλα!

Μια ΟΜΟΝΟΙΑ χτισμένη σε γερές βάσεις και… έτοιμη για όλα!


Ο στόχος της ομάδας προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την περσινή περίοδο ήταν η σωστή στελέχωση του ρόστερ, με ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά, κάτι που διαφάνηκε ότι έγινε με τον καλύτερο τρόπο στην πάροδο του χρόνου και μέσα από τα αποτελέσματα της ποδοσφαιρικής σεζόν που διανύσαμε.

Η επιτυχία στο κομμάτι αυτό, είναι γεγονός ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να διατηρηθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε μεγάλο ποσοστό του βασικού κορμού και του έμψυχου υλικού της ομάδας μας, διώχνοντας ουσιαστικά κάθε άγχος και πίεση από το Νεόφυτου Λάρκου και τους συνεργάτες του στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, οι οποίοι δουλεύουν χωρίς βιαστικές κινήσεις.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν παρέμεινε ο προπονητής της ομάδα μας, Χένινγκ Μπεργκ, έμεινε αναλλοίωτη η άμυνα, ενώ με ελάχιστες προσθήκες πέραν από αυτές των Κίκο και Παπουλή, οι «πράσινοι»  θα είναι πανέτοιμοι για τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους σε Ευρώπη και εγχώριες διοργανώσεις.

Με βάση πάντως αυτών που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο την περσινή σεζόν από το σύνολο του Χένινγκ Μπερκ, μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι το ρόστερ και το έμψυχο υλικό που διαθέτει την δεδομένη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι υψηλών προδιαγραφών και έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε αγώνα που έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας.

Το γεγονός ότι στην ομάδα μας διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ο βασικός κορμός, είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα, τόσο για τον Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος θα ξέρει με ποιους θα δουλεύει, όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι με την ήδη υπάρχουσα ομοιογένεια θα προσπαθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους αλλά και το κάτι παραπάνω.

Η ομάδα μας λοιπόν η οποία αύριο Δευτέρα (29/6) θα σηκώσει και πάλι μανίκια, καλείται να εκμεταλλευτεί όλα τα θετικά (διατήρηση κορμού, ομοιογένεια) και παράλληλα με την σωστή προετοιμασία που θα γίνει αυτό το διάστημα, να μπορέσει να μπει δυναμικά και με το πόδι πατημένο στο «γκάζι» σε Ευρώπη και σε εγχώριες διοργανώσεις.