Home TOP NEWS Οι αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ θα καθορίσουν το πλάνο προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Οι αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ θα καθορίσουν το πλάνο προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Η βδομάδα που θα μπει είναι αρκετά κρίσιμη, αφού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό για το πλάνο που θα ακολουθηθεί από τους ιθύνοντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις 17 και 18 Ιουνίου υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρία της ΟΥΕΦΑ και από αυτή θα προκύψουν οι αποφάσεις για το Ευρωπαϊκό καλεντάρι, με τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να περιμένουν στο ακουστικό για να δουν πως θα προχωρήσουν με την προετοιμασία της ομάδας μας.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του, αναλόγως των αποφάσεων της ΟΥΕΦΑ θα πράξουν αντίστοιχα. Ο Νορβηγός κόουτς θέλει έξι βδομάδες, ενάμιση μήνα πριν από τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να μαζέψει όλους του, τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να αρχίσουν να “ζεσταίνουν” τις μηχανές τους για τη νέα χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισαν δειλά – δειλά, να εξετάζουν και κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες η ομάδα μας θα μπορούσε να ταξιδέψει για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Τέλος να αναφέρουμε ότι πέραν από το βασικό στάδιο γίνονται και σκέψεις  για μίνι προετοιμασία στην Κυπερούντα, ενώ άρχισαν να αναζητούνται και αντίπαλοι για φιλικά παιχνίδια.