Home TOP NEWS Το στυλ του επιθετικού που θα ταίριαζε “γάντι” στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Το στυλ του επιθετικού που θα ταίριαζε “γάντι” στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Οι διεργασίες στον προγραμματισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι έντονες, με το Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του να τρέχουν για να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες, όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η ομάδα προγραμματισμού έκλεισε σε μεγάλο βαθμό με την αμυντική γραμμή και άρχισε σιγά – σιγά να εξετάζει ενδελεχώς περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα ταίριαζαν στο πλάνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτή την στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ρόστερ της έχει τον Ματ Ντάρμπισαιρ και τον Κακουλλή. Οι δύο προαναφερθέντες, απέδειξαν την ποδοσφαιρική τους ποιότητα, αξία, αλλά και τις επιθετικές τους ικανότητες, ωστόσο από την στιγμή που η ομάδα μας θα παίξει σε διπλό ταμπλό, Ευρώπη και Πρωτάθλημα θα χρειαστούν περισσότερες ανάσες.

Με βάση λοιπόν τους παίκτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο υφιστάμενο ρόστερ, το στυλ επιθετικού που θα ταίριαζε “γαντί” στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα ήταν ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να παίξει έξω από τα τετράγωνα, να δημιουργεί καταστάσεις και να μπορεί να συνεργάζεται πιο πολύ μαζί με τους ακραίους και το 10άρι.

Την χρονιά που πέρασε είδαμε γρήγορο παιχνίδι από το σύνολο του Μπεργκ και θα λέγαμε ότι, αν ο παίκτης που θα επιλεχθεί για την κορυφή, είναι δραστήριος, γρήγορος, δυνατός και ικανός στο ψηλό αλλά και στο χαμηλό παιχνίδι, σίγουρα θα μπορέσει να δώσει τα στοιχεία που ίσως έλειπαν πέρσι από την επιθετική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πάντως λέγεται ότι ο εκλεκτός του Νεόφυτου Λάρκου και του Μπεργκ για την επίθεση θα είναι από το πάνω “ράφι” και ο κόσμος των “πρασίνων” σίγουρα θα πρέπει να επιδείξει αρκετή υπομονή γι αυτή την μεταγραφή.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας απέδειξε πολλάκις φορές ότι έχει σπουδαίο ποδοσφαιρικό μάτι και είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνει και πάλι την καλύτερη δυνατή επιλογή και για τον επιθετικό.