Home TOP NEWS Το πιστεύουν και θα το κυνηγήσουν…

Το πιστεύουν και θα το κυνηγήσουν…


Η αγωνιστική ανωτερότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναγνωρίστηκε φέτος από όλους. Η πρώτη θέση ήρθε δικαιωματικά και μπροστά στην ομάδα μας ξεπροβάλλει η Ευρωπαϊκή πρόκληση.

Μέσα από τις τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας βγαίνει και η μεγάλη επιθυμία να γίνει φέτος το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και αυτό αποτελεί για όλους τεράστιο κίνητρο.

Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αρχίζει φέτος την Ευρωπαϊκή της πορεία από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κάνει όλους στην ομάδα ανυπόμονους να πιάσουν δουλειά και να προετοιμαστούν με ορίζοντα το Ευρωπαϊκό όνειρο.

Εκφράζουν επίσης την πίστη στις δυνατότητες τους και της ομάδας γενικότερα και η πεποίθηση ότι μπορεί φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει κάτι ιστορικό είναι υπαρκτή.

Είπαν σχετικά, στις συνεντεύξεις τους οι ποδοσφαιριστές μας:

Ματ: «Έχουμε καιρό να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Όπως είπα και πριν έχουμε ποιότητα σε αυτή την ομάδα. Αρα γιατί να μην έχουμε θετική πορεία στην Ευρωπαική μας προσπάθεια»;

Λέτσιακς: «Είδα ότι η Ομόνοια έκανε τα πάντα για να διατηρήσει την ομάδα. Κράτησαν τον Λούφτνερ και τον Χούμποτσαν, προσπαθούν να βρουν λύση με τον Ακιντόλα. Αν η ομάδα μείνει μαζί μπορούμε να πάμε μακριά. Στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, σίγουρα θέλουμε να είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ»

Χούμποτσαν: «Την χρονιά που πέρασε είχαμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να πιάσουμε αυτή την απόδοση θα μπορούσαμε να μπούμε στους ομίλους. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Επιβάλλεται όμως να είμαστε ακόμη πιο προετοιμασμένοι, θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε όμως».

Λανγκ: «Νομίζω ότι όλοι είναι διψασμένοι για την επιτυχία. Θα δώσουμε σίγουρα το 100 τοις εκατό για να φτάσουμε κάπου πολύ καλά φέτος. Αυτό είναι κάτι που μπορώ να υποσχεθώ».

Μποτεάκ: «Έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό τρόπο σκέψης. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ». 

Μαυρίας: «Προσωπικά πάντα στοχεύω ψηλά και θεωρώ ότι αυτή η φιλοσοφία πρέπει να υπάρχει στους παίκτες που αγωνίζονται στην Ομόνοια, γιατί είναι μια ομάδα η οποία πρέπει να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω φέτος να καταφέρουμε να μπούμε και στους ομίλους. Είναι κάτι που θέλουμε πολύ όλοι στην ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Βίτορ: «Όλοι ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο να μπούμε στους ομίλους. Οι οπαδοί μας όμως να είσαι σίγουροι πως θα κάνουμε τα πάντα για είναι περήφανοι για την ομάδα τους». 

Γκόμεθ: «Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη αποστολή για την Ομόνοια, όμως είμαστε ανταγωνιστική ομάδα, δυνατή ομάδα και θα παίζουμε το κάθε παιχνίδι όπως και στην Κύπρο και σε αυτά τα παιχνίδια».

Κούσουλος: «Πιστεύω πως ναι στόχος μας είναι αυτός, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και το πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»